ENGİNYURT: KONUŞTURURSAM GÖK GİRSİN, KIZIL ÇIKSIN

Fındık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 22.10.2024 - 16:34, Güncelleme: 22.10.2024 - 16:34 759 kez okundu.
 

ENGİNYURT: KONUŞTURURSAM GÖK GİRSİN, KIZIL ÇIKSIN

“Öcalan Meclis'te örgütü tasfiye ettiğini duyursun" diyen Devlet Bahçeli’ye cevap veren Enginyurt, “konuşmasına müsaade edersem gök girsin, kızıl çıksın.”
Partisinin grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Teröristbaşı Öcalan Meclis’e gelsin DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin.” dedi. Teröristbaşı Öcalan’a örgütünün tamamen bittiğini ve lağvedildiğini açıklama çağrısı yapan Bahçeli, “Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil, ne Edirne… Adres İmralı’dan DEM’e uzansın, terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız.” diye konuştu. Bahçeli’nin bu konuşması beraberinde büyük bir tartışmaya yol açtı. Devlet Bahçeli’ye ilk tepki gösteren isimlerden biri MHP’den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti’de siyasete devam eden İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu. “Kahrolsun PKK ve PKK sevicileri.” sevicileri diyen Enginyurt, “Apo denilen kanlı katil TBMM’de konuşsun deniliyor ya! Ben o Meclis de oldukça konuşmasına müsaade edersem gök girsin, kızıl çıksın. CHP Genel Başkanı da "Toplumsal Mutabakat " istiyor. Kürt sorununu masada birlikte çözelim diyor. Pkk Terörist örgüttür. Apo da kanlı bir katildir ve Teröristbaşıdır. Anlaşılan kapalı kapılar arkasında epeyce bir tezgah kurulmuş. Yılgınlık yok, direnişe devam.”
“Öcalan Meclis'te örgütü tasfiye ettiğini duyursun" diyen Devlet Bahçeli’ye cevap veren Enginyurt, “konuşmasına müsaade edersem gök girsin, kızıl çıksın.”

Partisinin grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Teröristbaşı Öcalan Meclis’e gelsin DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin.” dedi. Teröristbaşı Öcalan’a örgütünün tamamen bittiğini ve lağvedildiğini açıklama çağrısı yapan Bahçeli, “Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse, yasal düzenlemenin yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil, ne Edirne… Adres İmralı’dan DEM’e uzansın, terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız.” diye konuştu.

Bahçeli’nin bu konuşması beraberinde büyük bir tartışmaya yol açtı. Devlet Bahçeli’ye ilk tepki gösteren isimlerden biri MHP’den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti’de siyasete devam eden İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu.

“Kahrolsun PKK ve PKK sevicileri.” sevicileri diyen Enginyurt, “Apo denilen kanlı katil TBMM’de konuşsun deniliyor ya! Ben o Meclis de oldukça konuşmasına müsaade edersem gök girsin, kızıl çıksın. CHP Genel Başkanı da "Toplumsal Mutabakat " istiyor. Kürt sorununu masada birlikte çözelim diyor. Pkk Terörist örgüttür. Apo da kanlı bir katildir ve Teröristbaşıdır. Anlaşılan kapalı kapılar arkasında epeyce bir tezgah kurulmuş. Yılgınlık yok, direnişe devam.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.