GALATASARAY'I 5-0 YENEN BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA'YI ALDI

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 04.08.2024 - 00:21, Güncelleme: 04.08.2024 - 00:21 3888+ kez okundu.
 

GALATASARAY'I 5-0 YENEN BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA'YI ALDI

Galatasaray ile Beşiktaş’ın karşılaştığı Turkcell Süper Kupa finalinde rakibini 5-0'lık tarihi bir skorla yenen Beşiktaş kupanın sahibi oldu.
Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş, 2024 Turkcell Süper Kupa'da karşılaştı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0’lık farklı bir skorla yenmeyi başardı. Maçın henüz 21. Saniyesinde 1-0 öne geçen Siyah Beyazlılar baştan sona üstün oynadı. Yeni transfer İnmobile’nin 2 gol attığı Beşiktaş’ta geçen sezon tartışılan isimlerden biri olan Svensson da karşılaşmaya damga vurdu. İlk dakikadaki golde asisti yapan 31 yaşındaki futbolcu, 53. dakikada da farkı 2’ye çıkaran golü kaydetmeyi başardı. Bu arada karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.
Galatasaray ile Beşiktaş’ın karşılaştığı Turkcell Süper Kupa finalinde rakibini 5-0'lık tarihi bir skorla yenen Beşiktaş kupanın sahibi oldu.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş, 2024 Turkcell Süper Kupa'da karşılaştı. Karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray’ı 5-0’lık farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Maçın henüz 21. Saniyesinde 1-0 öne geçen Siyah Beyazlılar baştan sona üstün oynadı. Yeni transfer İnmobile’nin 2 gol attığı Beşiktaş’ta geçen sezon tartışılan isimlerden biri olan Svensson da karşılaşmaya damga vurdu.

İlk dakikadaki golde asisti yapan 31 yaşındaki futbolcu, 53. dakikada da farkı 2’ye çıkaran golü kaydetmeyi başardı. Bu arada karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.