GECE BIRAKTIĞI FINDIKLARI SABAH BULAMADI!

Fındık 01.08.2024 - 09:56, Güncelleme: 01.08.2024 - 09:56 23616+ kez okundu.
 

GECE BIRAKTIĞI FINDIKLARI SABAH BULAMADI!

Kocaeli’de Recep Köksal, akşam uğradığı fındık bahçesindeki fındıkları sabah yerinde bulamadığını iddia etti. Köksal zararının 100 bin TL olduğunu söyledi.
Kocaeli Kandıra Kızılcapınar köyü 10 dönümlük fındık arazisinde yaşanan hırsızlık iddiasıyla çalkalanıyor. Çiftçi Recep Köksal sabah ezanından sonra fındık arazisine uğradığında ağaç dallarının kırık, fındıkların ise toplanmış olduğunu gördüğü iddiasıyla polise ve jandarmaya ihbarda bulundu. “20 YA DA DAHA FAZLA KİŞİ” Yaşanan olayı gazetemize anlatan Köksal şunları söyledi: “Dün akşam işten çıktığımda fındık bahçeme gittim 20.30 gibi evime döndüm. Sabah evden ezanla çıktıktan sonra 6.30 gibi fındıkların toplandığını ağaç dallarının da kırıldığını fark ettim. Bahçede kimseyi görmedim ama 20 ya da daha fazla kişinin bahçeyi talan ettiğini düşünüyorum. Fındık toplama işinde bu kadar zarar başka türlü verilemez. Benim şu anda 100 bin TL’lik zararım var. Polise de jandarmaya da gittim kaymakama da gittim. Benim giden fındıklardan ümidim yok en azından vatandaşın canı yanmasın devletimizin bu duruma el atması lazım.” Kaynak / Kocaeli Barış
Kocaeli’de Recep Köksal, akşam uğradığı fındık bahçesindeki fındıkları sabah yerinde bulamadığını iddia etti. Köksal zararının 100 bin TL olduğunu söyledi.

Kocaeli Kandıra Kızılcapınar köyü 10 dönümlük fındık arazisinde yaşanan hırsızlık iddiasıyla çalkalanıyor. Çiftçi Recep Köksal sabah ezanından sonra fındık arazisine uğradığında ağaç dallarının kırık, fındıkların ise toplanmış olduğunu gördüğü iddiasıyla polise ve jandarmaya ihbarda bulundu.

“20 YA DA DAHA FAZLA KİŞİ”

Yaşanan olayı gazetemize anlatan Köksal şunları söyledi: “Dün akşam işten çıktığımda fındık bahçeme gittim 20.30 gibi evime döndüm. Sabah evden ezanla çıktıktan sonra 6.30 gibi fındıkların toplandığını ağaç dallarının da kırıldığını fark ettim. Bahçede kimseyi görmedim ama 20 ya da daha fazla kişinin bahçeyi talan ettiğini düşünüyorum. Fındık toplama işinde bu kadar zarar başka türlü verilemez. Benim şu anda 100 bin TL’lik zararım var. Polise de jandarmaya da gittim kaymakama da gittim. Benim giden fındıklardan ümidim yok en azından vatandaşın canı yanmasın devletimizin bu duruma el atması lazım.” Kaynak / Kocaeli Barış

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.