GÜVENLİK GÖREVLİSİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ KADINI BIÇAKLADI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 03.10.2024 - 13:59, Güncelleme: 03.10.2024 - 13:59 3662 kez okundu.
 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ TEMİZLİK GÖREVLİSİ KADINI BIÇAKLADI

Hastanede şok olay. Bugün sabah saatlerinde Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi tarafından bıçaklanan kadın çalışan ağır yaralandı.
Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Orhan G, poliklinik servisi önünde karşılaştığı temizlik görevlisi Mehtap G., ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine güvenlik görevlisi Orhan G, üzerinde taşıdığı bıçakla temizlik görevlisi Mehtap G.’yi bıçakla yaraladı. Çıkan arbede araya giren bir kişinin daha yaralandığı öğrenildi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Mehtap G., görev yaptığı Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Mehtap G’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Hastanede şok olay. Bugün sabah saatlerinde Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi tarafından bıçaklanan kadın çalışan ağır yaralandı.

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Orhan G, poliklinik servisi önünde karşılaştığı temizlik görevlisi Mehtap G., ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine güvenlik görevlisi Orhan G, üzerinde taşıdığı bıçakla temizlik görevlisi Mehtap G.’yi bıçakla yaraladı. Çıkan arbede araya giren bir kişinin daha yaralandığı öğrenildi.

Durumunun ağır olduğu öğrenilen Mehtap G., görev yaptığı Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Mehtap G’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.