HÜLYA AVŞAR 'AŞKIN DÜNKÜ ÇOCUKLARI' İÇİN ORDU'DA

Sanat 15.08.2024 - 17:06, Güncelleme: 15.08.2024 - 17:06 5899+ kez okundu.
 

HÜLYA AVŞAR 'AŞKIN DÜNKÜ ÇOCUKLARI' İÇİN ORDU'DA

Çekimleri Ünye'de devam eden “Aşkın Dünkü Çocukları" filmin başrol oyuncularından Hülya Avşar, Ünye'ye gelip kamera karşısına geçti.
Çekimleri Ünye’de devam eden “Aşkın Dünkü Çocukları" filmi için Ünye’ye gelen ünlü oyuncu Hülya Avşar’a Ünyeliler, büyük ilgi gösteriyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da Hülya Avşar'ın bulunduğu film setini ziyaret etti. Ünye'de çekilen ve iki gencin aşkını anlatan "Aşkın Dünkü Çocukları" filminde başrolde ünlü oyunlar yer alıyor. Hülya Avşar  “İsabel”, Uğur Yücel  “Arif” rolüne hayat veriyor. Filmde Derya Baykal “Terzi Firdes” karakterini canlandırıyor. Aşkı, dostluğu ve dayanışmayı konu alan film,  1975 yılında Ünye sahilinde iki genç aşık olan İsabel ve Arif’in sahneleriyle başlayıp günümüze uzanıyor. Filmin yapımcılığını A. Selim Tuncer, yaratıcı yapımcılığını ise Esra Seyrekbasan üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Levent Onan oturuyor. Ana Sponsor Bambi yatak Filmin oyuncu kadrosunda; Derya Baykal, Derya Alabora, Jessica May, Yıldıray Şahinler, Ümit Çırak, Atilla Şendil, Ali Düşenkalkar, Mustafa Kırantepe, Mustafa Şimşek, Goncagül Sunar, Özlem Tokaslan, Meral Çetinkaya, Bilge Şen, Yonca Şahinbaş, Elif İskender, Burak Can, Nehir Gökdemir, Muharrem Yurtseven, Elif Çakman, Alma Terzic, Ömer Toprak Yılmaz gibi değerli oyuncuların yanı sıra hikayenin gerçek karakterleri ve yerel oyuncular da yer alıyor. Filmin ana sponsoru ise Ünye’den temin ettiği manyetik siyah kumu ürünlerinde kullanan Bambi Yatak oldu. Çekimler için Ünye'ye gelen Hülya Avşar'a gösterilen ilgi dikkat çekti. Ünyelilerin ilgisinden memnun gözüken Sanatçı, Ünye'yi çok sevdiğini söylerken, sosyal medya hesaplarından Ünye’de paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi gördü.
Çekimleri Ünye'de devam eden “Aşkın Dünkü Çocukları" filmin başrol oyuncularından Hülya Avşar, Ünye'ye gelip kamera karşısına geçti.

Çekimleri Ünye’de devam eden “Aşkın Dünkü Çocukları" filmi için Ünye’ye gelen ünlü oyuncu Hülya Avşar’a Ünyeliler, büyük ilgi gösteriyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da Hülya Avşar'ın bulunduğu film setini ziyaret etti.

Ünye'de çekilen ve iki gencin aşkını anlatan "Aşkın Dünkü Çocukları" filminde başrolde ünlü oyunlar yer alıyor. Hülya Avşar  “İsabel”, Uğur Yücel  “Arif” rolüne hayat veriyor. Filmde Derya Baykal “Terzi Firdes” karakterini canlandırıyor.

Aşkı, dostluğu ve dayanışmayı konu alan film,  1975 yılında Ünye sahilinde iki genç aşık olan İsabel ve Arif’in sahneleriyle başlayıp günümüze uzanıyor.

Filmin yapımcılığını A. Selim Tuncer, yaratıcı yapımcılığını ise Esra Seyrekbasan üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Levent Onan oturuyor.

Ana Sponsor Bambi yatak

Filmin oyuncu kadrosunda; Derya Baykal, Derya Alabora, Jessica May, Yıldıray Şahinler, Ümit Çırak, Atilla Şendil, Ali Düşenkalkar, Mustafa Kırantepe, Mustafa Şimşek, Goncagül Sunar, Özlem Tokaslan, Meral Çetinkaya, Bilge Şen, Yonca Şahinbaş, Elif İskender, Burak Can, Nehir Gökdemir, Muharrem Yurtseven, Elif Çakman, Alma Terzic, Ömer Toprak Yılmaz gibi değerli oyuncuların yanı sıra hikayenin gerçek karakterleri ve yerel oyuncular da yer alıyor. Filmin ana sponsoru ise Ünye’den temin ettiği manyetik siyah kumu ürünlerinde kullanan Bambi Yatak oldu.

Çekimler için Ünye'ye gelen Hülya Avşar'a gösterilen ilgi dikkat çekti. Ünyelilerin ilgisinden memnun gözüken Sanatçı, Ünye'yi çok sevdiğini söylerken, sosyal medya hesaplarından Ünye’de paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi gördü.

Bir 6 kişi görseli olabilir

Bir 5 kişi görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.