YUNUS ARINCI: NANKÖRLER BUDA SİZİN İMTİHANINIZ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 20.02.2023 - 15:55, Güncelleme: 20.02.2023 - 16:00 3077+ kez okundu.
 

YUNUS ARINCI: NANKÖRLER BUDA SİZİN İMTİHANINIZ

DDK Başkanı Ordulu Yunus Arıncı “Bu ülkeden kazandıklarını en sıkıntılı zamanda bu ülkeye harcamaktan imtina eden nankörler bu da sizin imtihanınız.” dedi.
Ordulu Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, 15 Şubat Çarşamba akşamı depremzedeler için düzenlenen Türkiye Tek Yürek canlı yayınında büyük holding ve şirketlerin yetersiz yardımda bulunmasına tepki gösterdi.   Resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Ordu’nun Kumru ilçesi nüfusuna kayıtlı DDK Başkanı Yunus Arıncı, holdinleri nankörlükle suçladı.   Deprem bölgesinde durumu da gören Ordulu Başkan Arıncı, “Türkiye'nin birlikte, gönül gönüle vererek, zorlukları birlikte aşması muhteşem bir millet olduğumuzun göstergesidir. Deprem bölgelerindeki kardeşlerimize maddi ve manevi destek veren herkesten Allah razı olsun. Depremzede kardeşlerimize destek olmak için gerçekleştirilen Türkiye Tek Yürek kampanyasında bazı koca koca şirketlerin, holdinglerin yaptığı bağışlar tam bir hayal kırıklığı oldu.”   Yunus Emre’nin sözlerini hatırlatan Arıncı “Bu Ülkeden kazandıklarını en sıkıntılı zamanda bu Ülkeye harcamaktan imtina eden nankörler bu da sizin imtihanınız, Yunus Emre’nin dediği gibi; Mal sahibi mülk sahibi, Hani bunun ilk sahibi, Mal da yalan mülk de yalan, Var biraz da sen oyalan” diyerek tepki gösterdi.
DDK Başkanı Ordulu Yunus Arıncı “Bu ülkeden kazandıklarını en sıkıntılı zamanda bu ülkeye harcamaktan imtina eden nankörler bu da sizin imtihanınız.” dedi.

Ordulu Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, 15 Şubat Çarşamba akşamı depremzedeler için düzenlenen Türkiye Tek Yürek canlı yayınında büyük holding ve şirketlerin yetersiz yardımda bulunmasına tepki gösterdi.

 

Resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Ordu’nun Kumru ilçesi nüfusuna kayıtlı DDK Başkanı Yunus Arıncı, holdinleri nankörlükle suçladı.

 

Deprem bölgesinde durumu da gören Ordulu Başkan Arıncı, “Türkiye'nin birlikte, gönül gönüle vererek, zorlukları birlikte aşması muhteşem bir millet olduğumuzun göstergesidir. Deprem bölgelerindeki kardeşlerimize maddi ve manevi destek veren herkesten Allah razı olsun. Depremzede kardeşlerimize destek olmak için gerçekleştirilen Türkiye Tek Yürek kampanyasında bazı koca koca şirketlerin, holdinglerin yaptığı bağışlar tam bir hayal kırıklığı oldu.”

 

Yunus Emre’nin sözlerini hatırlatan Arıncı “Bu Ülkeden kazandıklarını en sıkıntılı zamanda bu Ülkeye harcamaktan imtina eden nankörler bu da sizin imtihanınız, Yunus Emre’nin dediği gibi; Mal sahibi mülk sahibi, Hani bunun ilk sahibi, Mal da yalan mülk de yalan, Var biraz da sen oyalan” diyerek tepki gösterdi.

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.