GÜRGENTEPE BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 21.02.2023 - 15:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:05 2485+ kez okundu.
 

GÜRGENTEPE BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ

Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Gürgentepe Belediyesi personeli Kani Doğan, bugün son yolculuğuna uğurlandı.
Gürgentepe Belediyesi’nin acı günü. Gürgentepe Belediyesi personeli Kani Doğan dün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Çevresinde çok sevilen kişi olan Kani Doğan için bugün cenaze namazı kılındı.   Gürgentepe merkezde kılınan ve İlçe Müftüsü Dr. Abdussamet Şen’in kıldırdığı cenaze namazına Belediye Başkanı Yaşar Şahin, belediye çalışanlarıyla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.   Namazın ardından Kani Doğan’ın cenazesi Akmescit Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Gürgentepe Belediyesi personeli Kani Doğan, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Gürgentepe Belediyesi’nin acı günü. Gürgentepe Belediyesi personeli Kani Doğan dün geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Çevresinde çok sevilen kişi olan Kani Doğan için bugün cenaze namazı kılındı.

 

Gürgentepe merkezde kılınan ve İlçe Müftüsü Dr. Abdussamet Şen’in kıldırdığı cenaze namazına Belediye Başkanı Yaşar Şahin, belediye çalışanlarıyla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Namazın ardından Kani Doğan’ın cenazesi Akmescit Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.