52 ORDUSPOR'UN RAKİBİ TARSUS İDMANYURDU

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 17.09.2023 - 16:09, Güncelleme: 17.09.2023 - 16:09 4242+ kez okundu.
 

52 ORDUSPOR'UN RAKİBİ TARSUS İDMANYURDU

TFF 3. Lig’de mücadele eden 52 Orduspor, kendi sahasında karşılaşacağı Tarsus İdmanyurdu karşısında mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.
TFF 3. Lig 1. Grupta ilk hafta deplasmanda Arguvan Belediyespor ile golsüz berabere kalan 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin ikinci haftasında Tarsus İdmanyurdu ile kendi sahasında karşılaşacak. Mor beyazlı ekibin 3 puan için oynayacağı maç Yeni Ordu Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Maçı Ankara Bölgesi'nden Özer Özden yönetecek. Karşılaşma Altaş TV'den canlı yayınlanacak.
TFF 3. Lig’de mücadele eden 52 Orduspor, kendi sahasında karşılaşacağı Tarsus İdmanyurdu karşısında mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

TFF 3. Lig 1. Grupta ilk hafta deplasmanda Arguvan Belediyespor ile golsüz berabere kalan 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin ikinci haftasında Tarsus İdmanyurdu ile kendi sahasında karşılaşacak.

Mor beyazlı ekibin 3 puan için oynayacağı maç Yeni Ordu Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Maçı Ankara Bölgesi'nden Özer Özden yönetecek. Karşılaşma Altaş TV'den canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.