TRANSFERE HIZLI GİREN ORDUSPOR 1967'DEN İKİ İMZA

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 30.06.2024 - 16:59, Güncelleme: 30.06.2024 - 16:59 3552+ kez okundu.
 

TRANSFERE HIZLI GİREN ORDUSPOR 1967'DEN İKİ İMZA

TFF 3. Lig’de mücadele eden Orduspor Futbol Kulübü, transfer çalışmalarına başladı. Mor beyazlı kulüp iki isme imza attırdı.
TFF 3. Lig’de Ordu’yu temsil eden bir başka Ordu kulübü Orduspor 1967, transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. Yeni sezona güçlü ve iddialı bir kadroyla girme çabasında olan mor beyazlı ekip, iki isme imza attır. İlk olarak geçtiğimiz sezon Turgutluspor forması giyen Alperen Aydın’a attırdı. Birçok kulübün transfer listesinde yer alan orta saha oyuncusu Alperen Aydın, Orduspor 1967'yi seçerek 2024-2025 sezonu için 1 yıllığına sözleşme yaptı. Orduspor 1967’nin bir diğer transferi de geleceğin yıldızı olarak gösterilen Mehmet Sinan Yeşilot oldu. 2006 doğumlu Mehmet Sinan Yeşilot Orduspor Futbol Kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon 3. Lig’de Tarsus İdman Yurdu formasıyla 23 karşılaşmada forma giyen Mehmet Sinan Yeşilot, henüz 18 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekti.
TFF 3. Lig’de mücadele eden Orduspor Futbol Kulübü, transfer çalışmalarına başladı. Mor beyazlı kulüp iki isme imza attırdı.

TFF 3. Lig’de Ordu’yu temsil eden bir başka Ordu kulübü Orduspor 1967, transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yaptı. Yeni sezona güçlü ve iddialı bir kadroyla girme çabasında olan mor beyazlı ekip, iki isme imza attır.

İlk olarak geçtiğimiz sezon Turgutluspor forması giyen Alperen Aydın’a attırdı. Birçok kulübün transfer listesinde yer alan orta saha oyuncusu Alperen Aydın, Orduspor 1967'yi seçerek 2024-2025 sezonu için 1 yıllığına sözleşme yaptı.

Orduspor 1967’nin bir diğer transferi de geleceğin yıldızı olarak gösterilen Mehmet Sinan Yeşilot oldu. 2006 doğumlu Mehmet Sinan Yeşilot Orduspor Futbol Kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon 3. Lig’de Tarsus İdman Yurdu formasıyla 23 karşılaşmada forma giyen Mehmet Sinan Yeşilot, henüz 18 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.