İMZALAR ŞELALE ROTALARI İÇİN ATILDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 27.07.2024 - 23:32, Güncelleme: 27.07.2024 - 23:32 3931+ kez okundu.
 

İMZALAR ŞELALE ROTALARI İÇİN ATILDI

Ordu’nun şelalelerini tanıtımı için çalışmalar yapan Şelaleler Şehri Ordu Derneği, Altınordu Belediyesi’yle “İşbirliği Niyet Beyanı Protokolü” imzaladı.
Şelaleler Şehri Ordu kent markasıyla Ordu’nun şelale rotalarının tanıtımı ve turizme kazandırılması için önemli çalışmalar gerçekleştiren Şelaleler Şehri Ordu Derneği, Altınordu Belediyesi’yle  “İşbirliği Niyet Beyanı Protokolü” imzaladı. Kulvarında ilk olan protokol ile Altınordu İlçesi sınırları içindeki şelale rotaları öncelik sırası belirlenerek turizme kazandırılmak üzere düzenlenecek ve tanıtılacak. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, protokolü vizyon faaliyetlerinin turizm teması için motivasyon olacağını belirtirken, ŞELORDER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ise derneğin yeni çalışma fazında bir ilk olarak Altınordu Belediyesi’nin kapılarını kendilerine açan Başkan Tepe’ye destekleri için teşekkür ettiğini söyledi. Prof. Dr. Mehmet Yılmaz belirledikleri öncelikli bölgelere göre Ordu Sevdası ortak paydasında kısa süre içinde diğer belediyeler ile de işbirliği protokolleri imzalayacaklarını ifade etti.
Ordu’nun şelalelerini tanıtımı için çalışmalar yapan Şelaleler Şehri Ordu Derneği, Altınordu Belediyesi’yle “İşbirliği Niyet Beyanı Protokolü” imzaladı.

Şelaleler Şehri Ordu kent markasıyla Ordu’nun şelale rotalarının tanıtımı ve turizme kazandırılması için önemli çalışmalar gerçekleştiren Şelaleler Şehri Ordu Derneği, Altınordu Belediyesi’yle  “İşbirliği Niyet Beyanı Protokolü” imzaladı.

Kulvarında ilk olan protokol ile Altınordu İlçesi sınırları içindeki şelale rotaları öncelik sırası belirlenerek turizme kazandırılmak üzere düzenlenecek ve tanıtılacak. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, protokolü vizyon faaliyetlerinin turizm teması için motivasyon olacağını belirtirken, ŞELORDER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ise derneğin yeni çalışma fazında bir ilk olarak Altınordu Belediyesi’nin kapılarını kendilerine açan Başkan Tepe’ye destekleri için teşekkür ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Mehmet Yılmaz belirledikleri öncelikli bölgelere göre Ordu Sevdası ortak paydasında kısa süre içinde diğer belediyeler ile de işbirliği protokolleri imzalayacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.