SOSYAL MEDYADA BAŞLAYAN TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Karadeniz Gündem 29.07.2024 - 01:08, Güncelleme: 29.07.2024 - 01:08 7177+ kez okundu.
 

SOSYAL MEDYADA BAŞLAYAN TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Tokat'ta yaşayan Mustafa Günel, sosyal medya üzerinden Mersinli Vesile Yiğit ile yaşadığı tartışma sonucu Tokat’a gelen Vesile Yiğit’in eşini öldürdü.
Tokat'ın Zile ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk babası Mustafa Günel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Atatürk’e hakaret ettiği iddiasıyla Vesile Yiğit’i eleştiren yorum yaptı. İkili arasında sosyal medyada başlayan tartışma küfürlü kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Mustafa Günel’in evinin konumunu atması üzerine Vesile Yiğit, eşi İsak Yiğit ve yakınlarıyla birlikte yaşadığı Mersin’den 540 Km yol kat ederek Tokat’a geldiler. Mersin’den Tokat’ın Zile ilçesine gelen Vesile Yiğit ve yakınlarının evinin önünde darp ettiği ve aldığı darbelerle yaralanan Mustafa Günel, eve çıkarak aldığı av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateş sırasında saçmaların isabet ettiği Vesile Yiğit'in eşi İsak Yiğit hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Mustafa Günel ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Tokat'ta yaşayan Mustafa Günel, sosyal medya üzerinden Mersinli Vesile Yiğit ile yaşadığı tartışma sonucu Tokat’a gelen Vesile Yiğit’in eşini öldürdü.

Tokat'ın Zile ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk babası Mustafa Günel, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Atatürk’e hakaret ettiği iddiasıyla Vesile Yiğit’i eleştiren yorum yaptı.

İkili arasında sosyal medyada başlayan tartışma küfürlü kavgaya dönüştü. Bunun üzerine Mustafa Günel’in evinin konumunu atması üzerine Vesile Yiğit, eşi İsak Yiğit ve yakınlarıyla birlikte yaşadığı Mersin’den 540 Km yol kat ederek Tokat’a geldiler.

Mersin’den Tokat’ın Zile ilçesine gelen Vesile Yiğit ve yakınlarının evinin önünde darp ettiği ve aldığı darbelerle yaralanan Mustafa Günel, eve çıkarak aldığı av tüfeği ile ateş açtı. Açılan ateş sırasında saçmaların isabet ettiği Vesile Yiğit'in eşi İsak Yiğit hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Mustafa Günel ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.