ORDU'DA DA 6 SOKAK SATICISI TUTUKLANDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 31.07.2024 - 11:09, Güncelleme: 31.07.2024 - 11:09 3764+ kez okundu.
 

ORDU'DA DA 6 SOKAK SATICISI TUTUKLANDI

Aralarında Ordu’nun da bulunduğu 17 ilde yapılan dev uyuşturucu operasyonunda 1,5 tona yakın uyuşturucu madde ele geçirilirken, 45 kişi tutuklandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu ile birlikte 17 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 331 kilogram uyuşturucu madde, 9 milyon 258 bin kök kenevir ve kök skunk ile 4 bin 481 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 103 uyuşturucu satıcısının yakalandığını açıkladı. 17 ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlara yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-29” operasyonlarında; 1 Ton 331 Kg Uyuşturucu Madde, 9 Milyon 258 Bin 811 adet kök kenevir ve kök skunk ve 4 bin 481 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 103 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı. 45’i tutuklandı. 36’sı hakkında adli kontrol kararı verildi. Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca; Diyarbakır, Ordu, Kahramanmaraş, Gaziantep, Sakarya, Antalya, Malatya, Edirne, Erzurum, Bingöl, Aydın, Samsun, Konya, Kilis, Siirt, Van ve Adana İl Jandarma Komutanlıklarınca “NARKOÇELİK-29”operasyonları düzenlendi. ORDU’DA 6 KİŞİ TUTUKLANDI Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; Muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 6 Sokak Satıcısı yakalandığı Ordu’da 6’sı da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönerildi. Gözaltına alınan 103 uyuşturucu satıcısından 45’inin tutuklandığını, 36’sının da adli kontrol şartıyla bırakıldığını bildiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Operasyonları gerçekleştiren kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.
Aralarında Ordu’nun da bulunduğu 17 ilde yapılan dev uyuşturucu operasyonunda 1,5 tona yakın uyuşturucu madde ele geçirilirken, 45 kişi tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ordu ile birlikte 17 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 331 kilogram uyuşturucu madde, 9 milyon 258 bin kök kenevir ve kök skunk ile 4 bin 481 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini, 103 uyuşturucu satıcısının yakalandığını açıkladı.

17 ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlara yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-29” operasyonlarında; 1 Ton 331 Kg Uyuşturucu Madde, 9 Milyon 258 Bin 811 adet kök kenevir ve kök skunk ve 4 bin 481 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 103 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı. 45’i tutuklandı. 36’sı hakkında adli kontrol kararı verildi.

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca; Diyarbakır, Ordu, Kahramanmaraş, Gaziantep, Sakarya, Antalya, Malatya, Edirne, Erzurum, Bingöl, Aydın, Samsun, Konya, Kilis, Siirt, Van ve Adana İl Jandarma Komutanlıklarınca “NARKOÇELİK-29”operasyonları düzenlendi.

ORDU’DA 6 KİŞİ TUTUKLANDI

Ordu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; Muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 6 Sokak Satıcısı yakalandığı Ordu’da 6’sı da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönerildi.

Gözaltına alınan 103 uyuşturucu satıcısından 45’inin tutuklandığını, 36’sının da adli kontrol şartıyla bırakıldığını bildiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Operasyonları gerçekleştiren kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.