ESKİ MUHTAR EŞİNİ VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Yaşam 31.07.2024 - 11:36, Güncelleme: 31.07.2024 - 11:36 4514+ kez okundu.
 

ESKİ MUHTAR EŞİNİ VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Komşumuz Giresun'da yaşanan aile tartışmasında bir kişi eşini ve oğlunu öldürdü. Cinayeti işleyen kişinin eski muhtar olduğu öğrenildi.
Giresun'un Çamoluk ilçesinin Kılıçtutan Köyü’nde dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, Kılıçtutan köyü eski muhtarı 56 yaşındaki Fazlı Yılkın, bilinmeyen nedenle köydeki cami önünde eşi 54 yaşındaki Hanife ve oğlu 27 yaşındaki Beytullah Yılkın ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya döndüğü kan donduran olayda Fazlı Yılkın, belinden çıkardığı tabancasıyla oğlu ve eşine ateş etti. Kurşunların isabet ettiği anne ve oğlu kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbarla köye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne ve oğlunun, hayatını kaybettiğini belirlendi. Anne ve oğlunun cenazeleri, savcılık incelemesi sonrası, otopsileri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, katil zanlısı Fazlı Yılkın, jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Komşumuz Giresun'da yaşanan aile tartışmasında bir kişi eşini ve oğlunu öldürdü. Cinayeti işleyen kişinin eski muhtar olduğu öğrenildi.

Giresun'un Çamoluk ilçesinin Kılıçtutan Köyü’nde dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, Kılıçtutan köyü eski muhtarı 56 yaşındaki Fazlı Yılkın, bilinmeyen nedenle köydeki cami önünde eşi 54 yaşındaki Hanife ve oğlu 27 yaşındaki Beytullah Yılkın ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya döndüğü kan donduran olayda Fazlı Yılkın, belinden çıkardığı tabancasıyla oğlu ve eşine ateş etti. Kurşunların isabet ettiği anne ve oğlu kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbarla köye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne ve oğlunun, hayatını kaybettiğini belirlendi.

Anne ve oğlunun cenazeleri, savcılık incelemesi sonrası, otopsileri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, katil zanlısı Fazlı Yılkın, jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.