KARADENİZ'DE SUUDİ ARABİSTANLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Karadeniz Gündem (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 01.08.2024 - 16:54, Güncelleme: 01.08.2024 - 16:54 3721+ kez okundu.
 

KARADENİZ'DE SUUDİ ARABİSTANLI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Karadeniz bu sefer bir turisti aldı. Giresun'da girdiği denizde dalgalara kapılan Suudi Arabistanlı bir kadın hayatını kaybetti.
Komşumuz Giresun’un Keşap ilçesine bağlı Düzköy köyü halk plajında denize giren Suudi Arabistanlı 30 yaşındaki Rasha Eıdhah ile 25 yaşındaki eşi Aidah Saıeda bir anda Karadeniz dalgalarına kapıldılar. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerce iki kişi de denizden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Rasha EIDHAH'ın hayati tehlikesi bulunmazken, eşi Aidah SAIEDA bilinci kapalı olarak geldiği hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı
Karadeniz bu sefer bir turisti aldı. Giresun'da girdiği denizde dalgalara kapılan Suudi Arabistanlı bir kadın hayatını kaybetti.

Komşumuz Giresun’un Keşap ilçesine bağlı Düzköy köyü halk plajında denize giren Suudi Arabistanlı 30 yaşındaki Rasha Eıdhah ile 25 yaşındaki eşi Aidah Saıeda bir anda Karadeniz dalgalarına kapıldılar.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerce iki kişi de denizden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Rasha EIDHAH'ın hayati tehlikesi bulunmazken, eşi Aidah SAIEDA bilinci kapalı olarak geldiği hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.