ORDU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SATIŞA ÇIKARILDI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 02.08.2024 - 11:08, Güncelleme: 02.08.2024 - 11:08 3727+ kez okundu.
 

ORDU EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SATIŞA ÇIKARILDI

Ordu Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış 35 otomobil ile 1 deniz botunu mübadele yöntemiyle satacak.
Ordu Emniyet Müdürlüğü emrinde kullanılan ve ekonomik ömrünü tamamlayan otomobiller ve panelvanlardan oluşan toplam 35 araç mübadele (takas) yöntemiyle satışa çıkardı. İlan.gov. tr sayfasında yer alan ilana göre satışı yapılacak 35 otomobilin yanı sıra bir adet deniz botu ile deniz botu motorunun da satışı gerçekleşecek. Satışı yapılacak araçların toplam değeri 5 milyon 520 TL olarak belirlendi. Mübadele yöntemiyle yapılacak satış 27 Ağustos 2024 tarihinde saat 14.00'de Ordu İl Emniyet Müdürlüğü binasında yapılacak. İlanda yer alan bilgide, “İhale konusu araçlar ve hurdalar Emniyet Müdürlüğü bahçesinde Oto Parkta görülebilir. Söz konusu araçlar 4458 sayılı Gümrük Kanununun 167/3 maddesi hükmü uyarınca ÖTV ve KDV’den muaf olarak yetkili ithalatçı firmadan alacaktır.” denildi.
Ordu Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış 35 otomobil ile 1 deniz botunu mübadele yöntemiyle satacak.

Ordu Emniyet Müdürlüğü emrinde kullanılan ve ekonomik ömrünü tamamlayan otomobiller ve panelvanlardan oluşan toplam 35 araç mübadele (takas) yöntemiyle satışa çıkardı.

İlan.gov. tr sayfasında yer alan ilana göre satışı yapılacak 35 otomobilin yanı sıra bir adet deniz botu ile deniz botu motorunun da satışı gerçekleşecek. Satışı yapılacak araçların toplam değeri 5 milyon 520 TL olarak belirlendi.

Mübadele yöntemiyle yapılacak satış 27 Ağustos 2024 tarihinde saat 14.00'de Ordu İl Emniyet Müdürlüğü binasında yapılacak.

İlanda yer alan bilgide, “İhale konusu araçlar ve hurdalar Emniyet Müdürlüğü bahçesinde Oto Parkta görülebilir. Söz konusu araçlar 4458 sayılı Gümrük Kanununun 167/3 maddesi hükmü uyarınca ÖTV ve KDV’den muaf olarak yetkili ithalatçı firmadan alacaktır.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.