BÜNYAMİN GEZER TATİL İÇİN ORDU'YU SEÇTİ

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 03.08.2024 - 13:52, Güncelleme: 03.08.2024 - 13:52 4268+ kez okundu.
 

BÜNYAMİN GEZER TATİL İÇİN ORDU'YU SEÇTİ

Tatilini Ordu’da geçiren eski hakem ve TV yorumcusu Bünyamin Gezer, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır’ı da işyerinde ziyaret etti.
Türkiye’nin tanınmış spor yorumcularından ve eski hakemlerinden Bünyamin Gezer, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır’ı Ünye’de açmış olduğu işyerinde ziyaret etti. Bu ziyaretin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Kır, “Mağazamızın tanıtımı açısından önemli bir fırsat sundu. Bünyamin Gezer, Türkiye'nin spor dünyasında saygı duyulan bir isim olarak biliniyor. Hakemlik kariyeri boyunca gösterdiği dürüstlük ve profesyonellikle tanınan Gezer, TRT Spor’daki yorumlarıyla da futbolseverlerin beğenisini kazanmış durumda. Futbolun adil ve kurallara uygun bir şekilde oynanmasını savunan Gezer, spor camiasında büyük bir saygınlık kazanmış biri.” Gezer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Metin Kır, “Bünyamin Gezer gibi değerli bir ismi mağazamızda ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk oldu. Bu tür ziyaretler, hem yerel ticaretin gelişmesine katkı sağlıyor hem de işletmelerin tanıtımını güçlendiriyor.” dedi. Öte yandan tatilinin bir bölümü Ordu’da geçiren TRT Spor yorumcusu ve eski hakem Bünyamin Gezer, daha önce de Aybastı Perşembe Yaylası’nı da ziyaret etmiş ve Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ile de görüşmüştü.
Tatilini Ordu’da geçiren eski hakem ve TV yorumcusu Bünyamin Gezer, Ordu ASKF Başkanı Metin Kır’ı da işyerinde ziyaret etti.

Türkiye’nin tanınmış spor yorumcularından ve eski hakemlerinden Bünyamin Gezer, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır’ı Ünye’de açmış olduğu işyerinde ziyaret etti.

Bu ziyaretin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyleyen Kır, “Mağazamızın tanıtımı açısından önemli bir fırsat sundu. Bünyamin Gezer, Türkiye'nin spor dünyasında saygı duyulan bir isim olarak biliniyor. Hakemlik kariyeri boyunca gösterdiği dürüstlük ve profesyonellikle tanınan Gezer, TRT Spor’daki yorumlarıyla da futbolseverlerin beğenisini kazanmış durumda. Futbolun adil ve kurallara uygun bir şekilde oynanmasını savunan Gezer, spor camiasında büyük bir saygınlık kazanmış biri.”

Gezer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Metin Kır, “Bünyamin Gezer gibi değerli bir ismi mağazamızda ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk oldu. Bu tür ziyaretler, hem yerel ticaretin gelişmesine katkı sağlıyor hem de işletmelerin tanıtımını güçlendiriyor.” dedi.

Öte yandan tatilinin bir bölümü Ordu’da geçiren TRT Spor yorumcusu ve eski hakem Bünyamin Gezer, daha önce de Aybastı Perşembe Yaylası’nı da ziyaret etmiş ve Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ile de görüşmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.