TORUNLARINI KURTARMAK İÇİN GİRDİĞİ SUDA BOĞULDU

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 04.08.2024 - 17:34, Güncelleme: 04.08.2024 - 17:34 3735+ kez okundu.
 

TORUNLARINI KURTARMAK İÇİN GİRDİĞİ SUDA BOĞULDU

Torunlarını kurtarmak isterken canından oldu. Giresun'un Alucra ilçesinde baraja giren torunlarını kurtarmak için suya atlayan bir vatandaş boğuldu.
Giresun'un Alucra ilçesine bağlı Hacıhasan köyünde bulunan baraja giren 3 çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Serinlemek için göle giren torunlarının bir anda su da battığını gören Karabey B. (55) torunlarını kurtarmak için göle girdi. Torunlarını kurtaran dede, göl tabanının kendisini dibe çekmesi sonucu kurtulamayarak Hacıhasan göletinde boğuldu. İhbarla olay yerine giden itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri barajda kaybolan adam için arama çalışması başlattı. Kurtarılan çocuklardan ikisinin durumunun iyi olduğu bir çocuğun ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Torunlarını kurtarmak isterken canından oldu. Giresun'un Alucra ilçesinde baraja giren torunlarını kurtarmak için suya atlayan bir vatandaş boğuldu.

Giresun'un Alucra ilçesine bağlı Hacıhasan köyünde bulunan baraja giren 3 çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Serinlemek için göle giren torunlarının bir anda su da battığını gören Karabey B. (55) torunlarını kurtarmak için göle girdi. Torunlarını kurtaran dede, göl tabanının kendisini dibe çekmesi sonucu kurtulamayarak Hacıhasan göletinde boğuldu.

İhbarla olay yerine giden itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri barajda kaybolan adam için arama çalışması başlattı. Kurtarılan çocuklardan ikisinin durumunun iyi olduğu bir çocuğun ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.