MHP MİLLETVEKİLİ FINDIK FİYATINDAN UMUTLU

Fındık 05.08.2024 - 00:21, Güncelleme: 05.08.2024 - 00:21 3948+ kez okundu.
 

MHP MİLLETVEKİLİ FINDIK FİYATINDAN UMUTLU

Sırtına fındık çuvalını alan MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, fındık fiyatının geçen yıl olduğu gibi bu yılda artacağını söyledi.
MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, sosyal medya hesabından sırtında çuval taşıdığı bir fotoğraf paylaşarak fındık fiyatlarına dair açıklamada bulundu. Konal, geçen yıl fındık fiyatının 84 liradan 100 liraya yükseltilmesine atıfta bulunarak, bu yıl da sabırla çalışarak fiyatı 135 liradan 170 liraya çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti. Fındık Üreticilerine Destek Mesajı Yaptığı paylaşımda Ertuğrul Gazi Konal “Geçen yıl sırtladık, 84'ten 100’e çıktı. Sabredelim, bu yıl da 135’ten 170’e çıkartırız inşallah. Bereketli olsun inşallah..." MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, fındık üreticilerine destek vermeye devam edeceklerini ve fındık fiyatlarının daha da yükseleceğini umut ettiğini belirtti.
Sırtına fındık çuvalını alan MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, fındık fiyatının geçen yıl olduğu gibi bu yılda artacağını söyledi.

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, sosyal medya hesabından sırtında çuval taşıdığı bir fotoğraf paylaşarak fındık fiyatlarına dair açıklamada bulundu.

Konal, geçen yıl fındık fiyatının 84 liradan 100 liraya yükseltilmesine atıfta bulunarak, bu yıl da sabırla çalışarak fiyatı 135 liradan 170 liraya çıkarmayı hedeflediklerini ifade etti.

Fındık Üreticilerine Destek Mesajı

Yaptığı paylaşımda Ertuğrul Gazi Konal “Geçen yıl sırtladık, 84'ten 100’e çıktı. Sabredelim, bu yıl da 135’ten 170’e çıkartırız inşallah. Bereketli olsun inşallah..."

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, fındık üreticilerine destek vermeye devam edeceklerini ve fındık fiyatlarının daha da yükseleceğini umut ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.