ORDU'YA ÜÇ YENİ UZMAN DOKTOR DAHA ATANDI

Sağlık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 08.08.2024 - 16:34, Güncelleme: 08.08.2024 - 16:34 4815+ kez okundu.
 

ORDU'YA ÜÇ YENİ UZMAN DOKTOR DAHA ATANDI

Ordu’da sağlık kuruluşlarına uzman doktor atamalarına devam ediliyor. Son olarak üç uzman doktorun daha ataması gerçekleştirildi.
Ordu’ya üç uzman doktorun ataması yapıldı. Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklamada Sağlık Bakanlığı’nın Ordu'da görev yapmak üzere 3 uzman doktor ataması yaptığını duyurdu. Ordu'ya atanan doktorların isim, branş ve görev yapacağı hastaneler şöyle; Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Meliha Pınar Cengiz, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Öğr. Üyesi Emre Öztürk, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İrem Şahin Ramazan, Akkuş Devlet Hastanesi...
Ordu’da sağlık kuruluşlarına uzman doktor atamalarına devam ediliyor. Son olarak üç uzman doktorun daha ataması gerçekleştirildi.

Ordu’ya üç uzman doktorun ataması yapıldı. Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından açıklamada Sağlık Bakanlığı’nın Ordu'da görev yapmak üzere 3 uzman doktor ataması yaptığını duyurdu. Ordu'ya atanan doktorların isim, branş ve görev yapacağı hastaneler şöyle;

Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Meliha Pınar Cengiz, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Öğr. Üyesi Emre Öztürk, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İrem Şahin Ramazan, Akkuş Devlet Hastanesi...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.