İŞTE 10 AĞUSTOS CUMARTESİ ORDU'DA FINDIK FİYATI!

Fındık (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 10.08.2024 - 10:10, Güncelleme: 10.08.2024 - 10:10 6481+ kez okundu.
 

İŞTE 10 AĞUSTOS CUMARTESİ ORDU'DA FINDIK FİYATI!

Fındık sezonu yoğun şekilde devam ediyor. Harmanlarda fındıklar dolmaya devam ederken, serbest piyasada ise durgunluk var.
Ordu’da fındık sezonu yoğun bir şekilde devam ediyor. Temmuz ayının son günlerinde sahil kesiminde başlayan fındık toplama işi, Ağustos’un 5’inden sonra orta kesimde de yoğun şekilde devam ediyor. Fındık hasadı orta kesimde devam ederken, sahil kesimlerinde fındıklarını kurutup çuvallayan, hatta pazara indiren dahi var. Tüccarlarda yoğunluk başlarken, serbest piyasada oluşan 115 liralık fiyatta değişiklik yok. Bu arada Ordu’da 10 Ağustos Cuma günü serbest piyasada 50 randıman kabuklu fındık fiyatı, 115 liradan işlem görmeye devam ediyor. Net fiyatı ise 109 lira 75 kuruş olurken, 55 randıman fındık fiyatı ise 120 lira 38 kuruştan işlem görmeye başladı.
Fındık sezonu yoğun şekilde devam ediyor. Harmanlarda fındıklar dolmaya devam ederken, serbest piyasada ise durgunluk var.

Ordu’da fındık sezonu yoğun bir şekilde devam ediyor. Temmuz ayının son günlerinde sahil kesiminde başlayan fındık toplama işi, Ağustos’un 5’inden sonra orta kesimde de yoğun şekilde devam ediyor.

Fındık hasadı orta kesimde devam ederken, sahil kesimlerinde fındıklarını kurutup çuvallayan, hatta pazara indiren dahi var. Tüccarlarda yoğunluk başlarken, serbest piyasada oluşan 115 liralık fiyatta değişiklik yok.

Bu arada Ordu’da 10 Ağustos Cuma günü serbest piyasada 50 randıman kabuklu fındık fiyatı, 115 liradan işlem görmeye devam ediyor. Net fiyatı ise 109 lira 75 kuruş olurken, 55 randıman fındık fiyatı ise 120 lira 38 kuruştan işlem görmeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.