AĞABEYİNİN EŞİNİ KATLEDEN ZANLI ORDU'DA YAKALANDI

Yaşam 10.08.2024 - 11:30, Güncelleme: 10.08.2024 - 11:30 3349+ kez okundu.
 

AĞABEYİNİN EŞİNİ KATLEDEN ZANLI ORDU'DA YAKALANDI

Samsun’un Terme ilçesinde annesi ve oğlunun yardımıyla yengesini 17 yerinden bıçaklayıp öldüren katil zanlısı Ordu’da yakalandı.
1 Ağustos’ta Samsun’un Terme İlçesi İlimdağ Mahallesi’nde meydana gelen kan donduran olayda, 35 yaşındaki Mustafa D., 16 yaşındaki oğlu Ü.D., ve 59 yaşındaki annesi Esma D. ile aynı mahallede yaşayan ağabeyinin eşi 37 yaşındaki Fatma D.’nin evine gitti. Arazi nedeniyle aralarında başlayan tartışma sonucunda Fatma D., soba için odun alırken kayınvalide Esma D. ve torunu Ü.D. tarafından kollarından tutuldu. Bu sırada Mustafa D., 17 bıçak darbesiyle Fatma Demir’i öldürdü. Kan donduran olayın ihbarı üzerine bölgeye güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Esma D. ile torunu Ü.D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, katil zanlısı Mustafa D., firar etti. Firari Mustafa D.’yi aramak için çalışma başlatan güvenlik güçleri, kaçtığı Ordu’nun Akkuş’ta yakalandı. Olayda Mustafa D., oğlu ve annesi tutuklanırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Samsun’un Terme ilçesinde annesi ve oğlunun yardımıyla yengesini 17 yerinden bıçaklayıp öldüren katil zanlısı Ordu’da yakalandı.

1 Ağustos’ta Samsun’un Terme İlçesi İlimdağ Mahallesi’nde meydana gelen kan donduran olayda, 35 yaşındaki Mustafa D., 16 yaşındaki oğlu Ü.D., ve 59 yaşındaki annesi Esma D. ile aynı mahallede yaşayan ağabeyinin eşi 37 yaşındaki Fatma D.’nin evine gitti.

Arazi nedeniyle aralarında başlayan tartışma sonucunda Fatma D., soba için odun alırken kayınvalide Esma D. ve torunu Ü.D. tarafından kollarından tutuldu. Bu sırada Mustafa D., 17 bıçak darbesiyle Fatma Demir’i öldürdü.

Kan donduran olayın ihbarı üzerine bölgeye güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Esma D. ile torunu Ü.D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, katil zanlısı Mustafa D., firar etti.

Firari Mustafa D.’yi aramak için çalışma başlatan güvenlik güçleri, kaçtığı Ordu’nun Akkuş’ta yakalandı. Olayda Mustafa D., oğlu ve annesi tutuklanırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.