BERKAY VE ANGELİNA HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.08.2024 - 10:53, Güncelleme: 11.08.2024 - 10:53 4062+ kez okundu.
 

BERKAY VE ANGELİNA HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz en mutlu günlerinden birini yaşadı. Albay Öksüz, oğlu Berkay'ın düğününü gerçekleştirdi.
Ordu il Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz'ün mutlu günü. Numan Albay, oğlu Berkay'ı evlendirdi. Berkay Öksüz ile Angelina Nikonova çifrinin düğünü Efirli Jandarma Tesislerinde gerçekleşti. Düğünü Ordu Milletvekilleri Mustafa Adıgüzel, Naci Şanlıtürk, Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, belediye başkanları, askeri ve sivil bürokrasiyle birlikte seçkin davetliler katıldı. Genç çiftler Berkay Öksüz ile Angelina Nikonova'nın mutlulukları gözlerinden okunurken, genç çift, düğüne katılanlarla yakından ilgilendi.
Ordu İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz en mutlu günlerinden birini yaşadı. Albay Öksüz, oğlu Berkay'ın düğününü gerçekleştirdi.

Ordu il Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz'ün mutlu günü. Numan Albay, oğlu Berkay'ı evlendirdi. Berkay Öksüz ile Angelina Nikonova çifrinin düğünü Efirli Jandarma Tesislerinde gerçekleşti.

Düğünü Ordu Milletvekilleri Mustafa Adıgüzel, Naci Şanlıtürk, Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, belediye başkanları, askeri ve sivil bürokrasiyle birlikte seçkin davetliler katıldı.

Genç çiftler Berkay Öksüz ile Angelina Nikonova'nın mutlulukları gözlerinden okunurken, genç çift, düğüne katılanlarla yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.