ORDU EMNİYET'NDE GÖREVLİ İKİ POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 12.08.2024 - 20:40, Güncelleme: 12.08.2024 - 20:40 5686+ kez okundu.
 

ORDU EMNİYET'NDE GÖREVLİ İKİ POLİS HAYATINI KAYBETTİ

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Talat Yıldırım ve Gökşin Yalçınkaya tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.
Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün acı kayıpları. Ordu Emniyet Müdürlüğü, kadrosunda görevli görevli iki polis memurunun Talat Yıldırım ve Gökşin Yalçınkaya’nın hayatlarını kaybetmesiyle büyük acı yaşadı. Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şubesinde görev yapan Başpolis Memuru Gökşin Yalçınkaya tedavi gördüğü Antalya’da yaşamını yitirdi. Cenazesi 13 Ağustos 2024 Salı günü Tokat’ın Erbaa İlçesinde toprağa verilecek. Yine Ordu Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Talat Yıldırım da tedavi gördüğü Sivas Numune Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Her iki polis memurunun vefatıyla büyük acı yaşayan Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Talat Yıldırım ve Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Başpolis Memuru Gökşin Yalçınkaya, tedavi görmüş oldukları hastanede vefat etmişlerdir. Meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz.”
Ordu Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Talat Yıldırım ve Gökşin Yalçınkaya tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti.

Ordu Emniyet Müdürlüğü’nün acı kayıpları. Ordu Emniyet Müdürlüğü, kadrosunda görevli görevli iki polis memurunun Talat Yıldırım ve Gökşin Yalçınkaya’nın hayatlarını kaybetmesiyle büyük acı yaşadı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şubesinde görev yapan Başpolis Memuru Gökşin Yalçınkaya tedavi gördüğü Antalya’da yaşamını yitirdi. Cenazesi 13 Ağustos 2024 Salı günü Tokat’ın Erbaa İlçesinde toprağa verilecek.

Yine Ordu Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Talat Yıldırım da tedavi gördüğü Sivas Numune Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Her iki polis memurunun vefatıyla büyük acı yaşayan Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Talat Yıldırım ve Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Başpolis Memuru Gökşin Yalçınkaya, tedavi görmüş oldukları hastanede vefat etmişlerdir. Meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve emniyet teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.