ORDU'NUN EN GÖZDE MEKANLARINDAN BİRİ İHALEYE ÇIKIYOR

Ordu Gündemi 14.08.2024 - 11:07, Güncelleme: 14.08.2024 - 11:07 3629+ kez okundu.
 

ORDU'NUN EN GÖZDE MEKANLARINDAN BİRİ İHALEYE ÇIKIYOR

Ordu'nun denize sıfır konumuyla dikkat çeken Tomur Kafe Restoran, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 yıllık süre ile ihaleye çıkarılıyor.
Ordu'nun Altınordu ilçesinin Akyazı Sahilinde denize sıfır konumda bulunan Tomur Kafe Restoran, 2015 yılında Aktaş Grup tarafından inşa edilip hizmete açılmıştı. Kısa sürede Altınordu’nun en popüler mekanlarından biri haline gelen restoran, özellikle deniz kenarında olması nedeniyle büyük ilgi gördü. 2024 yılı itibariyle Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetine geçen Tomur Kafe Restoran için önemli bir adım atıldı. Devletin hüküm ve tasarrufu altında olan bu değerli mekan, 09 Temmuz 2024 tarihli Karadeniz Kıyı Protokolü kapsamında belediyeye devredildi. Tomur Kafe Restoranı 10 yıllığına ihaleye çıkarma kararı alan Belediye Meclisi'nde ihale şartları ve bedeli ise henüz belirlenmedi. İhaleye Ordu’da iş dünyasının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Ordu'nun denize sıfır konumuyla dikkat çeken Tomur Kafe Restoran, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 yıllık süre ile ihaleye çıkarılıyor.

Ordu'nun Altın ordu ilçesinin Akyazı Sahilinde denize sıfır konumda bulunan Tomur Kafe Restoran, 2015 yılında Aktaş Grup tarafından inşa edilip hizmete açılmıştı. Kısa sürede Altınordu’nun en popüler mekanlarından biri haline gelen restoran, özellikle deniz kenarında olması nedeniyle büyük ilgi gördü.

2024 yılı itibariyle Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetine geçen Tomur Kafe Restoran için önemli bir adım atıldı. Devletin hüküm ve tasarrufu altında olan bu değerli mekan, 09 Temmuz 2024 tarihli Karadeniz Kıyı Protokolü kapsamında belediyeye devredildi.

Tomur Kafe Restoranı 10 yıllığına ihaleye çıkarma kararı alan Belediye Meclisi'nde ihale şartları ve bedeli ise henüz belirlenmedi. İhaleye Ordu’da iş dünyasının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.