ORDU - KABADÜZ YOLU'NUN İHALESİ TAMAMLANDI!

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 26.09.2024 - 00:11, Güncelleme: 26.09.2024 - 00:11 4045 kez okundu.
 

ORDU - KABADÜZ YOLU'NUN İHALESİ TAMAMLANDI!

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, yaklaşık 3 milyar TL bedelli Ordu - Kabadüz yolu ikmal inşaat ihalesi tamamlandığını söyledi.
Yılan hikayesine dönen yolda ihale tamam. AK Parti Ordu Milletvekili TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’den Orduluların uzun zamandır duymak istediği haber geldi. Ordu’nun en önemli turizm bölgesi olan Çambaşı Yaylası’nın en önemli sorunu olan ulaşım sorununun çözümü için beklenen adım atıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özer, Ordu-Kabadüz yolunun ihalesinin yapıldığının müjdesini verdi. AK Parti Ordu Milletvekili Özer yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır takip ettiğimiz yaklaşık 3 milyar TL bedelli Ordu-Kabadüz yolu ikmal inşaat ihalesi tamamlandı. Kabadüz-Çambaşı yol çalışmaları ise hızla devam ediyor.” Desteği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da teşekkür eden Özer, “Ordu’nun tüm sorunlarının çözümünde her zaman yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Ordu’nun ulaşım sorunlarını çözmede bizlere sürekli destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu’na tüm Ordulu hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.”
AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, yaklaşık 3 milyar TL bedelli Ordu - Kabadüz yolu ikmal inşaat ihalesi tamamlandığını söyledi.

Yılan hikayesine dönen yolda ihale tamam. AK Parti Ordu Milletvekili TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer’den Orduluların uzun zamandır duymak istediği haber geldi.

Ordu’nun en önemli turizm bölgesi olan Çambaşı Yaylası’nın en önemli sorunu olan ulaşım sorununun çözümü için beklenen adım atıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özer, Ordu-Kabadüz yolunun ihalesinin yapıldığının müjdesini verdi.

AK Parti Ordu Milletvekili Özer yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır takip ettiğimiz yaklaşık 3 milyar TL bedelli Ordu-Kabadüz yolu ikmal inşaat ihalesi tamamlandı. Kabadüz-Çambaşı yol çalışmaları ise hızla devam ediyor.”

Desteği için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da teşekkür eden Özer, “Ordu’nun tüm sorunlarının çözümünde her zaman yanımızda olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Ordu’nun ulaşım sorunlarını çözmede bizlere sürekli destek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu’na tüm Ordulu hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.