BAŞKAN GÜNDOĞAR MADENCİLERE SAVAŞ AÇTI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 26.09.2024 - 01:28, Güncelleme: 26.09.2024 - 01:28 3728 kez okundu.
 

BAŞKAN GÜNDOĞAR MADENCİLERE SAVAŞ AÇTI

Perşembe Yaylası’nı da kapsayan madene karşı sert tavır alan Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, “Yaylamızı var gücümüzle savunacağız.”
Ordu’nun Korgan ilçesi ve Aybastı Perşembe Yaylası’nı kapsayan maden arama için sondaj çalışmaları bir yandan devam ederken, bir yandan da madene karşı bölge halkının ve çevrecilerin tepkileri de devam ediyor. Maden çalışmalarına tepki gösteren isimlerden biri de Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar oldu. İlçedeki tüm STK’lar, Siyasi Parti Temsilcileri, mahalle muhtarları ve kanat önderleriyle bir araya gelen Başkan Gündoğar, madene karşı nelerin yapılacağı konusunu istişare ettiklerini söyledi. Bölgemizi yakından ilgilendiren maden konusunda gerekli tavrımızı bir kez daha göstererek istişarelerimizi gerçekleştirdik ve bundan sonraki süreçte hukuk kuralları çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüp, Yaylamızı birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle savunacağız. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin inşallah..! Ancak birlikte başarabiliriz” Maden çalışanlarına yemek bir restoranı da mühürleyen Başkan Gündoğar, “Madenciye destek verene yaylada yer yok. Bir iki güne kadar da pansiyon adı altında madencilere yer temin eden yerler mühürlenecek. Ben bu işe kellemi koydum. Cesedimi çiğnemeden hiçbir şey yapamazlar. ”
Perşembe Yaylası’nı da kapsayan madene karşı sert tavır alan Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, “Yaylamızı var gücümüzle savunacağız.”

Ordu’nun Korgan ilçesi ve Aybastı Perşembe Yaylası’nı kapsayan maden arama için sondaj çalışmaları bir yandan devam ederken, bir yandan da madene karşı bölge halkının ve çevrecilerin tepkileri de devam ediyor.

Maden çalışmalarına tepki gösteren isimlerden biri de Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar oldu. İlçedeki tüm STK’lar, Siyasi Parti Temsilcileri, mahalle muhtarları ve kanat önderleriyle bir araya gelen Başkan Gündoğar, madene karşı nelerin yapılacağı konusunu istişare ettiklerini söyledi.

Bölgemizi yakından ilgilendiren maden konusunda gerekli tavrımızı bir kez daha göstererek istişarelerimizi gerçekleştirdik ve bundan sonraki süreçte hukuk kuralları çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüp, Yaylamızı birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle savunacağız. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin inşallah..! Ancak birlikte başarabiliriz”

Maden çalışanlarına yemek bir restoranı da mühürleyen Başkan Gündoğar, “Madenciye destek verene yaylada yer yok. Bir iki güne kadar da pansiyon adı altında madencilere yer temin eden yerler mühürlenecek. Ben bu işe kellemi koydum. Cesedimi çiğnemeden hiçbir şey yapamazlar. ”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.