52 ORDUSPOR KENDİ EVİNDE MUSTAFAKEMALPAŞA'A 1-0 YENİLDİ

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 29.09.2024 - 23:12, Güncelleme: 29.09.2024 - 23:12 2906 kez okundu.
 

52 ORDUSPOR KENDİ EVİNDE MUSTAFAKEMALPAŞA'A 1-0 YENİLDİ

52 Orduspor’da kötü gidiş durdurulamıyor. Mor beyazlı ekip, bu akşam kendi sahasında Mustafakemalpaşa’ya 1-0 mağlup oldu.
Bu takımda ne ruh kalmış, nede istek. Nesine.com 3. 3. Grupta mücadele eden Ordu temsilcisi 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu akşam Yeni Ordu Stadı’nda Mustafakemalpaşa SK ile karşılaştı. Maçın ilk yarısı kısır ve az pozisyonlu geçerken, golsüz sona erdi. İkinci yarıda da 52 Orduspor’un gol pozisyonuna giremediği maçta konuk ekip, Mustafakemalpaşa SK maçın 82. dakikasında Erdal Kaya’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 52 Orduspor, 4 maç sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 4 gol atıp 4 gol yedi. 52 Orduspor gelecek hafta Ayvalık deplasmanına gidecek. RUHSUZ VE İSTEKSİZ OYUN TEPKİ ÇEKTİ Sezona şampiyonluk hesapları yapan 52 Orduspor Mustafakemalpaşa SK karşısında Mor Beyazlı futbolcuların maç boyunca sezon boyunca isteksiz ve mücadeleden uzak oyunlarıyla maç boyunca gol pozisyonuna girmekten uzak kaldı. Mor beyazlı oyuncuların bu kadar isteksiz oyunu tribünlere gelen az sayıdaki taraftarlarında tepkisini çekti. 
52 Orduspor’da kötü gidiş durdurulamıyor. Mor beyazlı ekip, bu akşam kendi sahasında Mustafakemalpaşa’ya 1-0 mağlup oldu.

Bu takımda ne ruh kalmış, nede istek. Nesine.com 3. 3. Grupta mücadele eden Ordu temsilcisi 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu akşam Yeni Ordu Stadı’nda Mustafakemalpaşa SK ile karşılaştı.

Maçın ilk yarısı kısır ve az pozisyonlu geçerken, golsüz sona erdi. İkinci yarıda da 52 Orduspor’un gol pozisyonuna giremediği maçta konuk ekip, Mustafakemalpaşa SK maçın 82. dakikasında Erdal Kaya’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

52 Orduspor, 4 maç sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 4 gol atıp 4 gol yedi. 52 Orduspor gelecek hafta Ayvalık deplasmanına gidecek.

RUHSUZ VE İSTEKSİZ OYUN TEPKİ ÇEKTİ

Sezona şampiyonluk hesapları yapan 52 Orduspor Mustafakemalpaşa SK karşısında Mor Beyazlı futbolcuların maç boyunca sezon boyunca isteksiz ve mücadeleden uzak oyunlarıyla maç boyunca gol pozisyonuna girmekten uzak kaldı. Mor beyazlı oyuncuların bu kadar isteksiz oyunu tribünlere gelen az sayıdaki taraftarlarında tepkisini çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.