ORDU'DA MUHTARIN AİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 30.09.2024 - 10:26, Güncelleme: 30.09.2024 - 10:26 3376 kez okundu.
 

ORDU'DA MUHTARIN AİLESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Fatsa Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yener Dikbaş'ın ailesinin içinde bulunduğu araç Ünye'de kaza yaptı. Kazada Muhtar Dikbaş’ın annesi yaralandı.
Ordu’nun Fatsa ilçesinin Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yener Dikbaş'ın ailesinin içinde bulunduğu araç, Fatsa - Ünye Çevreyolu liman kavşağı öncesi akaryakıt istasyonu yanında Kaza sonrası araç, yaklaşık yüz metre sürüklenirken, büyük bir faciadan dönüldü. Muhtar Yener Dikbaş, içinde olmadığı kazanın ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, yaşananları anlattı. Dikbaş, "Şükürler olsun, Ünye yolunda çocuklarımın da içinde bulunduğu araç, tır sürücüsünün şerit ihlali sonucu yaklaşık yüz metre sürüklendi. Allah'a şükürler olsun, verilmiş sadakamız varmış. Evlatlarım ve yeğenlerim kazayı ciddi bir yara almadan atlattı, ancak bir süre okula gidemeyecekler," dedi. Kazanın etkisiyle Dikbaş'ın annesinin göz altında kırık olduğu öğrenildi. Muhtar Dikbaş, "Annemin durumu biraz ağır, dualarınıza ihtiyacımız var. Tüm aileme, bizlere ve hatta tır sürücüsü kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarda buluşmak üzere, Ünye'den selamlar," diyerek herkesten dua istedi. Kazayla ilgili incelemeler devam ederken, sosyal medya üzerinden Dikbaş ailesi ve kazanın diğer tarafları için geçmiş olsun mesajları yağdı. Tır sürücüsünün ise olay sonrası sağlık durumu iyi olup kazanın sebepleriyle ilgili araştırma sürüyor.
Fatsa Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yener Dikbaş'ın ailesinin içinde bulunduğu araç Ünye'de kaza yaptı. Kazada Muhtar Dikbaş’ın annesi yaralandı.

Ordu’nun Fatsa ilçesinin Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Yener Dikbaş'ın ailesinin içinde bulunduğu araç, Fatsa - Ünye Çevreyolu liman kavşağı öncesi akaryakıt istasyonu yanında Kaza sonrası araç, yaklaşık yüz metre sürüklenirken, büyük bir faciadan dönüldü.

Muhtar Yener Dikbaş, içinde olmadığı kazanın ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, yaşananları anlattı. Dikbaş, "Şükürler olsun, Ünye yolunda çocuklarımın da içinde bulunduğu araç, tır sürücüsünün şerit ihlali sonucu yaklaşık yüz metre sürüklendi. Allah'a şükürler olsun, verilmiş sadakamız varmış. Evlatlarım ve yeğenlerim kazayı ciddi bir yara almadan atlattı, ancak bir süre okula gidemeyecekler," dedi.

Kazanın etkisiyle Dikbaş'ın annesinin göz altında kırık olduğu öğrenildi. Muhtar Dikbaş, "Annemin durumu biraz ağır, dualarınıza ihtiyacımız var. Tüm aileme, bizlere ve hatta tır sürücüsü kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarda buluşmak üzere, Ünye'den selamlar," diyerek herkesten dua istedi.

Kazayla ilgili incelemeler devam ederken, sosyal medya üzerinden Dikbaş ailesi ve kazanın diğer tarafları için geçmiş olsun mesajları yağdı. Tır sürücüsünün ise olay sonrası sağlık durumu iyi olup kazanın sebepleriyle ilgili araştırma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.