ORDU'DA KADIN GİRİŞİMCİLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 30.09.2024 - 16:01, Güncelleme: 30.09.2024 - 16:02 2995 kez okundu.
 

ORDU'DA KADIN GİRİŞİMCİLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Kadın girişimci sayısının artmaya başladığı Ordu’da son olarak İşletmeciliğini Fatma Çelenk’in yaptığı Hafsam Cafe düzenlenen törenin ardından hizmete girdi.
Ordu’da son dönemde kadın girişimci sayısı artıyor. Bu isimlere son olarak Altınordu’da bir cafe açan Fatma Çelenk’te eklendi. İşletmeciliğini Fatma Çelenk’in yaptığı Hafsam Cafe düzenlenen törenin ardından hizmete girdi. Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde hizmete giren Hafsam Cafe’nin açılış törenine Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ ile birlikte çok sayıda davetli katılırken, açılış kurdelesi, Başkan Uludağ’ın “Hayırlı olsun” dileğiyle kesildi. Altınordu’nun Karşıyaka Mahallesi Kıbrıs Cad. No 16’da hizmete giren Hafsam Cafe’nin sahibi Fatma Çelenk, amaçlarının insanlara lezzetli ürünler ile kaliteli hizmet olduğunu söyleyerek, “Ev yapımı yemeklerimizin yanı sıra, ekmek içi köfte, sucuk ekmek, börek, poğaça, tatlılarımız, tost, çay, kahve ve diğer içeceklerinizle tüm dostlarımızı Hafsam Cafe'mize bekliyoruz.” dedi.
Kadın girişimci sayısının artmaya başladığı Ordu’da son olarak İşletmeciliğini Fatma Çelenk’in yaptığı Hafsam Cafe düzenlenen törenin ardından hizmete girdi.

Ordu’da son dönemde kadın girişimci sayısı artıyor. Bu isimlere son olarak Altınordu’da bir cafe açan Fatma Çelenk’te eklendi. İşletmeciliğini Fatma Çelenk’in yaptığı Hafsam Cafe düzenlenen törenin ardından hizmete girdi.

Ordu’nun Altınordu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde hizmete giren Hafsam Cafe’nin açılış törenine Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ ile birlikte çok sayıda davetli katılırken, açılış kurdelesi, Başkan Uludağ’ın “Hayırlı olsun” dileğiyle kesildi.

Altınordu’nun Karşıyaka Mahallesi Kıbrıs Cad. No 16’da hizmete giren Hafsam Cafe’nin sahibi Fatma Çelenk, amaçlarının insanlara lezzetli ürünler ile kaliteli hizmet olduğunu söyleyerek, “Ev yapımı yemeklerimizin yanı sıra, ekmek içi köfte, sucuk ekmek, börek, poğaça, tatlılarımız, tost, çay, kahve ve diğer içeceklerinizle tüm dostlarımızı Hafsam Cafe'mize bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.