madridbet meritking güncel adres kingroyal kingroyal giriş madrid bet

VEKİL ÖZER BU SEFERDE ÜNYE'YE YAPILANLARI SIRALADI

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 02.10.2024 - 15:16, Güncelleme: 02.10.2024 - 15:20 2525 kez okundu.
 

VEKİL ÖZER BU SEFERDE ÜNYE'YE YAPILANLARI SIRALADI

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, “Uzun zamandır bekleyen Ünye-Akkuş-Niksar Yolu projesi başlatıldı ve 2024 yılı ödeneğinin 3 katına çıkarıldı.” dedi.
TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ordu’ya kazanılan yatırım ve projeleri açıklamaya devam ediyor. Milletvekili Özer, son olarak Ünye’deki yatırımlarla ilgili açıklama yaptı. Aralarında Ünye Belediyesi’ne sağlanan 100 milyon TL kredi ile Ünye-Akkuş-Niksar Yolu ödeneğinin de yer aldığı projelerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özer, şunları söyledi; Ordu’muza yapılan her yatırımı takip ediyor ve tamamlanması için gerekli gayreti gösteriyoruz. Ordu’muzun güzel ilçesi Ünye’nin ihtiyaçlarını karşılanması için ne gerekiyorsa hızlıca yerine getiriyoruz. Uzun zamandır bekleyen Ünye-Akkuş-Niksar Yolu projesi başlatıldı ve 2024 yılı ödeneğinin 3 katına çıkarılması sağlandı. Ordu - Ünye Serbest Bölgesi’nin kurulması sağlandı. Uzun zamandır bekleyen Ünye Kültür ve Sanat Merkezi’nin yatırım programına alınması sağlandı. 2024 yılında tamamlanması hedefleniyor. Ünye Belediyemize kamu bankamızdan 100 milyon TL kredi imkanı sağlandı. Sağlanan bu kredi ile 6 adet iş makinesi, 8 adet kamyon, 7 adet kamyonet, 3 adet minibüs, 1 adet arazöz ve 6 adet hizmet aracı belediyemize kazandırıldı. Küçük Sanayi Sitesi 1/100 binlik çevre düzeni planı ile ilgili sorunlar giderildi ve plan kesinleşti. 25 ünit kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alınması sağlandı. Göbü Mahallesi’nde 12 konutluk TOKİ Projesi başlatıldı. 52 köy yaşam merkezi açıldı. Hamidiye ve Atatürk Sağlık Merkezleri’nin 2024 yatırım programına alınması sağlandı. 126 derslik ve 200 kız,  200 erkek öğrenci kapasiteli yurt kapasitesi bulunan 7 eğitim kurumu Ünye'ye kazandırıldı.
AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, “Uzun zamandır bekleyen Ünye-Akkuş-Niksar Yolu projesi başlatıldı ve 2024 yılı ödeneğinin 3 katına çıkarıldı.” dedi.

TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Ordu’ya kazanılan yatırım ve projeleri açıklamaya devam ediyor. Milletvekili Özer, son olarak Ünye’deki yatırımlarla ilgili açıklama yaptı.

Aralarında Ünye Belediyesi’ne sağlanan 100 milyon TL kredi ile Ünye-Akkuş-Niksar Yolu ödeneğinin de yer aldığı projelerle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özer, şunları söyledi;

Ordu’muza yapılan her yatırımı takip ediyor ve tamamlanması için gerekli gayreti gösteriyoruz. Ordu’muzun güzel ilçesi Ünye’nin ihtiyaçlarını karşılanması için ne gerekiyorsa hızlıca yerine getiriyoruz.

Uzun zamandır bekleyen Ünye-Akkuş-Niksar Yolu projesi başlatıldı ve 2024 yılı ödeneğinin 3 katına çıkarılması sağlandı.

Ordu - Ünye Serbest Bölgesi’nin kurulması sağlandı.

Uzun zamandır bekleyen Ünye Kültür ve Sanat Merkezi’nin yatırım programına alınması sağlandı. 2024 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Ünye Belediyemize kamu bankamızdan 100 milyon TL kredi imkanı sağlandı. Sağlanan bu kredi ile 6 adet iş makinesi, 8 adet kamyon, 7 adet kamyonet, 3 adet minibüs, 1 adet arazöz ve 6 adet hizmet aracı belediyemize kazandırıldı.

Küçük Sanayi Sitesi 1/100 binlik çevre düzeni planı ile ilgili sorunlar giderildi ve plan kesinleşti.

25 ünit kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yatırım programına alınması sağlandı.

Göbü Mahallesi’nde 12 konutluk TOKİ Projesi başlatıldı.

52 köy yaşam merkezi açıldı.

Hamidiye ve Atatürk Sağlık Merkezleri’nin 2024 yatırım programına alınması sağlandı.

126 derslik ve 200 kız,  200 erkek öğrenci kapasiteli yurt kapasitesi bulunan 7 eğitim kurumu Ünye'ye kazandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.