ORDU'DA EVİNE GİDEN ŞAHSA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 04.10.2024 - 14:02, Güncelleme: 04.10.2024 - 14:02 3236 kez okundu.
 

ORDU'DA EVİNE GİDEN ŞAHSA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Neredeyse her gün bir olayın yaşandığı Ordu’da dün gece bir kişi evine giderken silahla yaralandı. şahsın vücuduna 10 kurşun sıkıldığı belirtildi.
Ordu’nun ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi’nde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda O. Ö. isimli bir kişi evine giderken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Duyulan silah sesi üzerine olayı gören çevredekiler, durumu 112’ye ihbarda bulundu. Bulunan ihbar üzerine güvenlik güçleriyle birlikte olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı O.Ç.’yü yaptıkları ilk müdahalenin ardından kaldırdı. Kaldırılan hastanede yapılan müdahale sonrası belden altına 10 kurşun isabet eden O.Ö.,  Ordu’ya sevk edildi. Olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı operasyonlar başlatan Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde 17 boş kovan buldu. 
Neredeyse her gün bir olayın yaşandığı Ordu’da dün gece bir kişi evine giderken silahla yaralandı. şahsın vücuduna 10 kurşun sıkıldığı belirtildi.

Ordu’nun ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi’nde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda O. Ö. isimli bir kişi evine giderken kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Duyulan silah sesi üzerine olayı gören çevredekiler, durumu 112’ye ihbarda bulundu. Bulunan ihbar üzerine güvenlik güçleriyle birlikte olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralı O.Ç.’yü yaptıkları ilk müdahalenin ardından kaldırdı.

Kaldırılan hastanede yapılan müdahale sonrası belden altına 10 kurşun isabet eden O.Ö.,  Ordu’ya sevk edildi.

Olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı operasyonlar başlatan Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde 17 boş kovan buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.