ORDU'DA KIBRIS GAZİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 04.10.2024 - 15:57, Güncelleme: 04.10.2024 - 15:57 2204 kez okundu.
 

ORDU'DA KIBRIS GAZİSİ HAYATINI KAYBETTİ

Ordu’da vefat eden Kıbrıs Gazisi ve Perşembe Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Köroğlu, kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Saray Mahallesi’nden Necla Köroğlu'nun eşi, Barış, Savaş ve Zühal Köroğlu'nun babaları, Kıbrıs Gazisi, Gaziler Derneği Perşembe Başkanı Mehmet Köroğlu, hayatını kaybetti. Gazi Mehmet Köroğlu’nun cenazesi, bugün Hamidiye Mahallesi'nde bulunan evinin önünde saat 11.00 de helallik alındıktan sonra Cuma namazının ardından Perşembe Meydanında cenaze namazı kılındı. Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ile birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından, Mehmet Köroğlu’nun cenazesi Saray Pirahmet mezarlığında toprağa verildi.
Ordu’da vefat eden Kıbrıs Gazisi ve Perşembe Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Köroğlu, kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Saray Mahallesi’nden Necla Köroğlu'nun eşi, Barış, Savaş ve Zühal Köroğlu'nun babaları, Kıbrıs Gazisi, Gaziler Derneği Perşembe Başkanı Mehmet Köroğlu, hayatını kaybetti.

Gazi Mehmet Köroğlu’nun cenazesi, bugün Hamidiye Mahallesi'nde bulunan evinin önünde saat 11.00 de helallik alındıktan sonra Cuma namazının ardından Perşembe Meydanında cenaze namazı kılındı.

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ile birlikte çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından, Mehmet Köroğlu’nun cenazesi Saray Pirahmet mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.