ORDUSPOR 1967 POLATLI MAÇUNA TARAFTARINI BEKLİYOR

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 05.10.2024 - 00:54, Güncelleme: 05.10.2024 - 00:54 1605 kez okundu.
 

ORDUSPOR 1967 POLATLI MAÇUNA TARAFTARINI BEKLİYOR

Ligde topladığı 10 puanla lider konumda bulunan Orduspor 1967, Cumartesi akşamı Polatlı Belediyespor’u konuk edecek. Maç TV52’den canlı yayınlanacak.
TFF 3. Lig 4. Grupta 4 haftadır lider olan Orduspor 1967 A.Ş Futbol Kulübü, 5 Ekim Cumartesi günü ligin 5. haftasında saat 19.00’da Yeni Ordu Stadında 1926 Polatlı Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Bursa Nilüfer ile 2-2’lik oynadığı olaylı maçta ligdeki puan kaybını yaşayan Orduspor 1967, Polatlı Belediye Spor maçı hazırlıklarını, kendi tesislerinde yaptığı son antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.  Orduspor 1967 Basın Sözcüsü Akın Çiçek, 2. Lig yolunda tüm taraftarları stada gelerek takımlarına destek vermelerini istedi BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM Bilet fiyatlarında indirim yapıldığını da söyleyen Basın Sözcüsü Akın Çiçek, “Maraton Tribün 50 TL, Kapalı Tribün: 100 TL, kadınlar ve çocuklara ücretsiz. Ayrıca Ulubey, Fatsa, Perşembe ve Kabadüz Belediyesi tarafından maça gidecek olan taraftarlar için Cumartesi günü ücretsiz otobüs imkanı sağlanacaktır” MAÇ CANLI YAYINLANACAK Öte yandan Basın Sözcüsü Akın Çiçek, Gurbetteki Orduspor taraftarlarından gelen yoğun istek üzerine özel izin alınarak Orduspor-Polatlı Belediye maçı TV52’den canlı yayınlanacağını açıkladı.
Ligde topladığı 10 puanla lider konumda bulunan Orduspor 1967, Cumartesi akşamı Polatlı Belediyespor’u konuk edecek. Maç TV52’den canlı yayınlanacak.

TFF 3. Lig 4. Grupta 4 haftadır lider olan Orduspor 1967 A.Ş Futbol Kulübü, 5 Ekim Cumartesi günü ligin 5. haftasında saat 19.00’da Yeni Ordu Stadında 1926 Polatlı Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta Bursa Nilüfer ile 2-2’lik oynadığı olaylı maçta ligdeki puan kaybını yaşayan Orduspor 1967, Polatlı Belediye Spor maçı hazırlıklarını, kendi tesislerinde yaptığı son antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.  Orduspor 1967 Basın Sözcüsü Akın Çiçek, 2. Lig yolunda tüm taraftarları stada gelerek takımlarına destek vermelerini istedi

BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM

Bilet fiyatlarında indirim yapıldığını da söyleyen Basın Sözcüsü Akın Çiçek, “Maraton Tribün 50 TL, Kapalı Tribün: 100 TL, kadınlar ve çocuklara ücretsiz. Ayrıca Ulubey, Fatsa, Perşembe ve Kabadüz Belediyesi tarafından maça gidecek olan taraftarlar için Cumartesi günü ücretsiz otobüs imkanı sağlanacaktır”

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

Öte yandan Basın Sözcüsü Akın Çiçek, Gurbetteki Orduspor taraftarlarından gelen yoğun istek üzerine özel izin alınarak Orduspor-Polatlı Belediye maçı TV52’den canlı yayınlanacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.