CHP ESKİ İL BAŞKANI GÜNGÖR: MUTLU MUSUN İMAMOĞLU?

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 05.10.2024 - 11:07, Güncelleme: 05.10.2024 - 11:07 1414 kez okundu.
 

CHP ESKİ İL BAŞKANI GÜNGÖR: MUTLU MUSUN İMAMOĞLU?

CHP Ordu eski İl Başkanı Osman Güngör’den CHP yönetimine çok ağır sözler, Güngör, “CHP de yönetim derhal değişmelidir.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde tartışma. CHP Ordu eski İl Başkanı Osman Güngör, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meclise geldiği sırada CHP’lilerin ayağa kalkmasıyla parti içinde başlayan tartışmada milletvekillerinin ayağa kalkmasının sorumlusu olarak İmamoğlu’nu gösteren Güngör, Bazen zemberek kırılır, saatin zamanı durur… Zaman her şeyin ilacıdır derler, yaşayan görebilir. Bu gün yeni bir değişim daha yaşadık. Ayağa kalktık, alkışlamadık. Sarılsaydık; minnetlerimizi sunsaydık… Sorum şu..! Mutlu musun İmamoğlu..?” dedi. “DEĞİŞİM DÖNEMİ GAF’LARLA DOLU” Özel döneminin gaflarla dolu olduğunu savunan Güngör, “CHP de yönetim derhal değişmelidir. Değişimden sonraki süreç, başarısızlık ve gaf’larla doludur. Ülkenin insanları açlığa umutsuzluğa mahkum edilmiş durumdayken, politika üretemeyen taraf olamayan bir anlayış, geleceği yapılandıramaz. Milyonların beklentisi, refah, demokratik, insan haklarına saygılı, cinsiyet ayrımının, dil din ırk, mezhep ayrımının yapılmadığı bir ülkede huzurla yaşama arzusudur. Yeni umutlar her zaman vardır ve yeşerir. CHP’nin kadroları ve tüzüğü yeniden güncellenmelidir. CHP Fabrika ayarlarına derhal dönmelidir. İnsanımıza umutları başka kapılarda aratmaya kimsenin hakkı yoktur.” dedi.
CHP Ordu eski İl Başkanı Osman Güngör’den CHP yönetimine çok ağır sözler, Güngör, “CHP de yönetim derhal değişmelidir.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde tartışma. CHP Ordu eski İl Başkanı Osman Güngör, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sert eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meclise geldiği sırada CHP’lilerin ayağa kalkmasıyla parti içinde başlayan tartışmada milletvekillerinin ayağa kalkmasının sorumlusu olarak İmamoğlu’nu gösteren Güngör, Bazen zemberek kırılır, saatin zamanı durur… Zaman her şeyin ilacıdır derler, yaşayan görebilir. Bu gün yeni bir değişim daha yaşadık. Ayağa kalktık, alkışlamadık. Sarılsaydık; minnetlerimizi sunsaydık… Sorum şu..! Mutlu musun İmamoğlu..?” dedi.

“DEĞİŞİM DÖNEMİ GAF’LARLA DOLU”

Özel döneminin gaflarla dolu olduğunu savunan Güngör, “ CHP de yönetim derhal değişmelidir. Değişimden sonraki süreç, başarısızlık ve gaf’larla doludur. Ülkenin insanları açlığa umutsuzluğa mahkum edilmiş durumdayken, politika üretemeyen taraf olamayan bir anlayış, geleceği yapılandıramaz.

Milyonların beklentisi, refah, demokratik, insan haklarına saygılı, cinsiyet ayrımının, dil din ırk, mezhep ayrımının yapılmadığı bir ülkede huzurla yaşama arzusudur. Yeni umutlar her zaman vardır ve yeşerir. CHP’nin kadroları ve tüzüğü yeniden güncellenmelidir. CHP Fabrika ayarlarına derhal dönmelidir. İnsanımıza umutları başka kapılarda aratmaya kimsenin hakkı yoktur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.