ORDU - GİRESUN HAVALİMANI ERKEN Mİ AÇILIYOR?

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 05.10.2024 - 15:00, Güncelleme: 05.10.2024 - 15:00 837 kez okundu.
 

ORDU - GİRESUN HAVALİMANI ERKEN Mİ AÇILIYOR?

Bakım çalışmaları nedeniyle 50 gün kapatılacağı açıklanan Ordu - Giresun Havalimanı’nın daha erken açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.
Daha erken tarihte mi açılacak? Ordu - Giresun Havalimanı, 16 Eylül Pazartesi – 04 Kasım 2024 Pazartesi tarihleri arasında 50 gün süreceği açıklanan bakım çalışmaları nedeniyle kapanmıştı. Ordu-Giresun Havalimanı’nda devam eden bakım çalışmaları, havalimanının alt yapısını güçlendirmeyi, uçuş güvenliğini artırmayı ve genel hizmet kalitesini iyileştirmesi hedefleniyor. Ordu - Giresun Havalimanı’nda yapılacak yatırımlarla 5 adet olan uçak park sahasının 9’a, 1 adet olan taksi yolunun da 2’ye çıkacağını ve havalimanının kapasitesinin iki katına çıkacağı belirtiliyor. Ordu ve Giresunlular, bu süre zarfında Trabzon ve Samsun Havalimanlarını kullanırken, yaşanan mağduriyetin daha fazla sürmemesi için Ordu - Giresun Havalimanı’ndaki çalışmaların hızlandırma kararı alındı. Gelen bilgilere Ordu - Giresun Havalimanı’nın açıklanan 04 Kasım 2024 Pazartesi gününden daha erken bir tarihte yeniden uçuşlara açılması planlanıyor. Havalimanının Ekim ayı sonuna doğru yeniden hizmete girmesi beklenmekte.
Bakım çalışmaları nedeniyle 50 gün kapatılacağı açıklanan Ordu - Giresun Havalimanı’nın daha erken açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Daha erken tarihte mi açılacak? Ordu - Giresun Havalimanı, 16 Eylül Pazartesi – 04 Kasım 2024 Pazartesi tarihleri arasında 50 gün süreceği açıklanan bakım çalışmaları nedeniyle kapanmıştı.

Ordu-Giresun Havalimanı’nda devam eden bakım çalışmaları, havalimanının alt yapısını güçlendirmeyi, uçuş güvenliğini artırmayı ve genel hizmet kalitesini iyileştirmesi hedefleniyor.

Ordu - Giresun Havalimanı’nda yapılacak yatırımlarla 5 adet olan uçak park sahasının 9’a, 1 adet olan taksi yolunun da 2’ye çıkacağını ve havalimanının kapasitesinin iki katına çıkacağı belirtiliyor.

Ordu ve Giresunlular, bu süre zarfında Trabzon ve Samsun Havalimanlarını kullanırken, yaşanan mağduriyetin daha fazla sürmemesi için Ordu - Giresun Havalimanı’ndaki çalışmaların hızlandırma kararı alındı.

Gelen bilgilere Ordu - Giresun Havalimanı’nın açıklanan 04 Kasım 2024 Pazartesi gününden daha erken bir tarihte yeniden uçuşlara açılması planlanıyor. Havalimanının Ekim ayı sonuna doğru yeniden hizmete girmesi beklenmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.