ORDU'NUN O İLÇESİNDE SİLAHLAR SUSMUYOR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 05.10.2024 - 16:04, Güncelleme: 05.10.2024 - 16:04 1550 kez okundu.
 

ORDU'NUN O İLÇESİNDE SİLAHLAR SUSMUYOR

Önceki günde bir kişinin silahlı saldırıda yaralandığı Ünye’de bugünde meydana olayda bir gıda toplantıcısı kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı.
Önceki gece evine giden bir kişiye 12 kurşun sıkılarak yaralandığı Ünye’de yine silahlar konuştu. Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Kaledere Mahallesi’nde A. A.’ya ait bir gıda toplantıcısı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından motosikletle silahlı saldırıya uğradı. İhbar üzerine gelen Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile çevirdi. Toptancı dükkanına ilk el ateş edildikten sonra zanlının silahın şarjörünü olay yerine düşürdüğü tespit edildi. İlk belirlemelere göre motosikletle iki genç bulunduğu, birinin motoru kullanırken diğerinin işyerine ateş ettiği tespit edildi. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri faillerin kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.
Önceki günde bir kişinin silahlı saldırıda yaralandığı Ünye’de bugünde meydana olayda bir gıda toplantıcısı kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı.

Önceki gece evine giden bir kişiye 12 kurşun sıkılarak yaralandığı Ünye’de yine silahlar konuştu. Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Kaledere Mahallesi’nde A. A.’ya ait bir gıda toplantıcısı kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından motosikletle silahlı saldırıya uğradı.

İhbar üzerine gelen Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerini güvenlik şeridi ile çevirdi. Toptancı dükkanına ilk el ateş edildikten sonra zanlının silahın şarjörünü olay yerine düşürdüğü tespit edildi.

İlk belirlemelere göre motosikletle iki genç bulunduğu, birinin motoru kullanırken diğerinin işyerine ateş ettiği tespit edildi. Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri faillerin kimliklerini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.