MİLLİ GÜREŞÇİLERİMİZ TAHA AKGÜL VE RIZA KAYAALP ORDU'DA

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 08.10.2024 - 11:13, Güncelleme: 08.10.2024 - 11:13 5019 kez okundu.
 

MİLLİ GÜREŞÇİLERİMİZ TAHA AKGÜL VE RIZA KAYAALP ORDU'DA

Türkiye güreş tarihine adını altın harflerle yazdıran olimpiyat ve dünya şampiyonu Milli Güreşçilerimiz Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, Gölköy’de.
Türkiye güreş tarihine adını altın harflerle yazdıran Milli Güreşçilerimiz Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, Ordu’nun Gölköy ilçesini ziyaret etti. Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ı ziyaret eden Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, ayrıca Gölköylü genç güreşçilerle de bir araya geldiler. Genç sporculara hediyeler takdim eden şampiyon güreşçiler, tecrübelerini paylaştılar.   TAHA AKGÜL’DEN MESAJ Gölköy ziyaretiyle ilgili paylaşım yapan Taha Akgül, “Ordu Gölköy Belediye başkanımız Fikri Uludağ kulüp başkanımız Hürbay Duran ve kulüp yönetici ve antrenör abilerimiz Cafer ince ve Osman Kayabaşı ile bir araya geldik. Gölköy’de güreş çok seviliyor ve kısıtlı imkanlarla kulübümüz güreşe hizmet veriyor. Bizde sporcularımıza naçizane hediyelerde bulunduk. Bu anlamda hem belediye başkanımıza hem kulübümüze güreşe verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.” KIRILMASI GÜÇ REKORLAR Milli Güreşçimiz Taha Akgül, 3 kez dünya ve 11 kez Avrupa şampiyonu oldu. 2016 Yaz Olimpiyatlarında altın ve 2020 Yaz Olimpiyatlarında bronz madalya kazandı. Bir diğer Milli Güreşçimiz Rıza Kayaalp ise, 5 kez dünya ve 12 kez Avrupa şampiyonu, 2016 Yaz Olimpiyatları'nda gümüş ve 2012 ve 2020 Yaz Olimpiyatları'nda bronz madalya kazandı.
Türkiye güreş tarihine adını altın harflerle yazdıran olimpiyat ve dünya şampiyonu Milli Güreşçilerimiz Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, Gölköy’de.

Türkiye güreş tarihine adını altın harflerle yazdıran Milli Güreşçilerimiz Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, Ordu’nun Gölköy ilçesini ziyaret etti. Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ’ı ziyaret eden Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, ayrıca Gölköylü genç güreşçilerle de bir araya geldiler. Genç sporculara hediyeler takdim eden şampiyon güreşçiler, tecrübelerini paylaştılar.  

TAHA AKGÜL’DEN MESAJ

Gölköy ziyaretiyle ilgili paylaşım yapan Taha Akgül, “ Ordu Gölköy Belediye başkanımız Fikri Uludağ kulüp başkanımız Hürbay Duran ve kulüp yönetici ve antrenör abilerimiz Cafer ince ve Osman Kayabaşı ile bir araya geldik. Gölköy’de güreş çok seviliyor ve kısıtlı imkanlarla kulübümüz güreşe hizmet veriyor. Bizde sporcularımıza naçizane hediyelerde bulunduk. Bu anlamda hem belediye başkanımıza hem kulübümüze güreşe verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.”

KIRILMASI GÜÇ REKORLAR

Milli Güreşçimiz Taha Akgül, 3 kez dünya ve 11 kez Avrupa şampiyonu oldu. 2016 Yaz Olimpiyatlarında altın ve 2020 Yaz Olimpiyatlarında bronz madalya kazandı.

Bir diğer Milli Güreşçimiz Rıza Kayaalp ise, 5 kez dünya ve 12 kez Avrupa şampiyonu, 2016 Yaz Olimpiyatları'nda gümüş ve 2012 ve 2020 Yaz Olimpiyatları'nda bronz madalya kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.