ORDU'DA MİLLET BAHÇESİ'NE 50 MİLYON TL ÖDENEK

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 08.10.2024 - 14:07, Güncelleme: 08.10.2024 - 14:07 3028 kez okundu.
 

ORDU'DA MİLLET BAHÇESİ'NE 50 MİLYON TL ÖDENEK

AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Fatsa’da 100 dönüm arazi üzerine inşa edilecek Millet Bahçesi projesi için 50 milyon TL'lik ödenek sağlandığını duyurdu.
TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Fatsa ilçesindeki yatırımlar için aktarılan kaynakları duyurdu. “Fatsa'mıza önemli ölçüde yatırımlar gelemeye devam ediyor.” diyen AK Parti Ordu Milletvekili Özer, toplam 132,5 milyon TL’lik kaynak aktarılan projelerin detaylarıyla ilgili şu bilgileri verdi. 100 dönüm yüzölçümlü arazi üzerine tesis edilecek Millet Bahçesi projesi için 50 milyon TL’lik ödenek aktarımı sağlandı. 54 Köy Yaşam Merkezi açıldı. Bolaman Deresi Islah Projesi’nin 2024 Yatırım Programına alınması sağlandı. Fatsa OSB için 30 milyon TL ödenek aktarıldı. 25 ünit kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Yatırım Programına alınması sağlandı. 116 Derslikli 7 Eğitim Kurumu Fatsa’ya kazandırıldı.  Tüm Okulların Doğalgaz Dönüşümlerinin Yapılması Sağlandı. Tarım Meslek Lisesinin Onayının Alınması Sağlandı. 16 Derslikli Mesleki Eğitim Merkezinin Tamamlanması İçin 35 Milyon TL Ödenek Sağlandı. Bolaman ve Ilıca Mahalleleri Yol Çalışmalarının Tamamlanması İçin 5 Milyon TL Ödenek Sağlandı. Fatsa OSB Yolunun Tamamlanması İçin 5 Milyon TL Ödenek Aktarımı Sağlandı. Bağlarca, İnönü ve Kılıçlı Mahalleleri yol çalışmaları için 5 milyon TL bütçe aktarımı sağlandı. Bağlarca Mahallesi Cemevi inşaatının tamamlanması için 2.5 milyon TL kaynak desteği sağlandı. Mahmut Özer’e teşekkür eden AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, “İlçelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması hususunda yakinen takipçi olan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanımız, Milletvekilimiz Prof. Dr. Mahmut Özer'e teşekkür ediyorum.” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, Fatsa’da 100 dönüm arazi üzerine inşa edilecek Millet Bahçesi projesi için 50 milyon TL'lik ödenek sağlandığını duyurdu.

TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Fatsa ilçesindeki yatırımlar için aktarılan kaynakları duyurdu.

“Fatsa'mıza önemli ölçüde yatırımlar gelemeye devam ediyor.” diyen AK Parti Ordu Milletvekili Özer, toplam 132,5 milyon TL’lik kaynak aktarılan projelerin detaylarıyla ilgili şu bilgileri verdi.

100 dönüm yüzölçümlü arazi üzerine tesis edilecek Millet Bahçesi projesi için 50 milyon TL’lik ödenek aktarımı sağlandı. 54 Köy Yaşam Merkezi açıldı. Bolaman Deresi Islah Projesi’nin 2024 Yatırım Programına alınması sağlandı.

Fatsa OSB için 30 milyon TL ödenek aktarıldı. 25 ünit kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Yatırım Programına alınması sağlandı. 116 Derslikli 7 Eğitim Kurumu Fatsa’ya kazandırıldı.  Tüm Okulların Doğalgaz Dönüşümlerinin Yapılması Sağlandı. Tarım Meslek Lisesinin Onayının Alınması Sağlandı.

16 Derslikli Mesleki Eğitim Merkezinin Tamamlanması İçin 35 Milyon TL Ödenek Sağlandı. Bolaman ve Ilıca Mahalleleri Yol Çalışmalarının Tamamlanması İçin 5 Milyon TL Ödenek Sağlandı.

Fatsa OSB Yolunun Tamamlanması İçin 5 Milyon TL Ödenek Aktarımı Sağlandı. Bağlarca, İnönü ve Kılıçlı Mahalleleri yol çalışmaları için 5 milyon TL bütçe aktarımı sağlandı. Bağlarca Mahallesi Cemevi inşaatının tamamlanması için 2.5 milyon TL kaynak desteği sağlandı.

Mahmut Özer’e teşekkür eden AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, “İlçelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması hususunda yakinen takipçi olan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanımız, Milletvekilimiz Prof. Dr. Mahmut Özer'e teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.