HEM BENZİNE HEM DE MOTORİNE ZAM GELİYOR

Ekonomi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 09.10.2024 - 10:45, Güncelleme: 09.10.2024 - 10:45 2942 kez okundu.
 

HEM BENZİNE HEM DE MOTORİNE ZAM GELİYOR

Akaryakıt fiyatlarına çifte zam geliyor. Tabelaların bir kez daha değişeceği benzin ve motorin fiyatlarına bu geceden itibaren zam geliyor.
İsrail-İran gerilimi belirsizliğini korurken, petrol fiyatları hızla yükselişe geçti. Brent petrolün güncel satış fiyatı 77.18 dolara dayanırken, benzin ve motorine bu hafta bir kez daha zam geliyor. Orta Doğu'daki savaş küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarının artışına neden olurken, benzin ve motorinde zam göründü. Bu geceden itibaren benzin ve motorin fiyatlarına bir liradan fazla zam gelecek. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre 9 Ekim Çarşamba gece yarısından itibaren motorine 1 lira 55 kuruş, 10 Ekim Perşembe gece yarısı da benzine 1 lira 26 kuruş zam yapılacağı öğrenildi. Brent petrol fiyatları ve vergilendirmelere göre tabelaya yansıyacak zam oranında değişiklik olabileceği belirtiliyor.
Akaryakıt fiyatlarına çifte zam geliyor. Tabelaların bir kez daha değişeceği benzin ve motorin fiyatlarına bu geceden itibaren zam geliyor.

İsrail-İran gerilimi belirsizliğini korurken, petrol fiyatları hızla yükselişe geçti. Brent petrolün güncel satış fiyatı 77.18 dolara dayanırken, benzin ve motorine bu hafta bir kez daha zam geliyor.

Orta Doğu'daki savaş küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarının artışına neden olurken, benzin ve motorinde zam göründü. Bu geceden itibaren benzin ve motorin fiyatlarına bir liradan fazla zam gelecek.

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre 9 Ekim Çarşamba gece yarısından itibaren motorine 1 lira 55 kuruş, 10 Ekim Perşembe gece yarısı da benzine 1 lira 26 kuruş zam yapılacağı öğrenildi.

Brent petrol fiyatları ve vergilendirmelere göre tabelaya yansıyacak zam oranında değişiklik olabileceği belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.