ULUBEY FINDIKLI MAHALLE YOLU ASFALTA KAVUŞTU

İlçeler (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 09.10.2024 - 15:54, Güncelleme: 09.10.2024 - 15:54 2892 kez okundu.
 

ULUBEY FINDIKLI MAHALLE YOLU ASFALTA KAVUŞTU

Ulubey ilçesi Fındıklı Mahalle yolunu da asfalt konforuyla buluşturdu. 1800 metre uzunluğundaki güzergah, Doğulu mahallesine de ulaşım sağlıyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi İmarlı alanların yanı sıra Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili Ordu’da ulaşım seferberliğini sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Ulubey ilçesi Fındıklı Mahalle yolunu da asfalt konforuyla buluşturdu. 1800 metre uzunluğundaki güzergah, Doğulu mahallesine de ulaşım sağlıyor. VATANDAŞLARIN ÖZLEMİ SON BULDU Yapılan çalışmalarla özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlar, yapılan yol çalışmaları sayesinde şehir merkezine ve diğer mahallelere daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşma imkanı kazandı. Fındıklı Mahallesinde yapılan asfalt çalışmaları da vatandaşların yıllar süren özlemine son verdi. Fındıklı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Naz ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetler için Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Gözlerimize inanamıyoruz, sonunda konfora kavuştuk. Yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Yıllarca toz toprak çektik. Şu anda mahallemizin şehir merkezinden farkı yok. Bizleri bu hizmetle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz. Allah razı olsun” diye konuştu. 5 YILDA 116 KM ASFALT YOL Geride kalan 5 yılda Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Ulubey ilçesine 116 km asfalt yol kazandırıldı. Yine çalışmalar kapsamında ilçede 38 km beton yol, 49,33 km yeni yol açma ve genişletme, 623,55 km stabilize yol, 860,40 km reglaj, 710,80 km hendek temizliği, 18.290,72 ton asfalt yama, 2.077,00 metre yağmur suyu hattı, 10.545,00 metreküp taş duvar ve 196 metre menfez çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Ulubey ilçesi Fındıklı Mahalle yolunu da asfalt konforuyla buluşturdu. 1800 metre uzunluğundaki güzergah, Doğulu mahallesine de ulaşım sağlıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmarlı alanların yanı sıra Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili Ordu’da ulaşım seferberliğini sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Ulubey ilçesi Fındıklı Mahalle yolunu da asfalt konforuyla buluşturdu. 1800 metre uzunluğundaki güzergah, Doğulu mahallesine de ulaşım sağlıyor.

VATANDAŞLARIN ÖZLEMİ SON BULDU

Yapılan çalışmalarla özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlar, yapılan yol çalışmaları sayesinde şehir merkezine ve diğer mahallelere daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşma imkanı kazandı.

Fındıklı Mahallesinde yapılan asfalt çalışmaları da vatandaşların yıllar süren özlemine son verdi. Fındıklı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Naz ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetler için Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Gözlerimize inanamıyoruz, sonunda konfora kavuştuk. Yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Yıllarca toz toprak çektik. Şu anda mahallemizin şehir merkezinden farkı yok. Bizleri bu hizmetle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz. Allah razı olsun” diye konuştu.

5 YILDA 116 KM ASFALT YOL

Geride kalan 5 yılda Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Ulubey ilçesine 116 km asfalt yol kazandırıldı. Yine çalışmalar kapsamında ilçede 38 km beton yol, 49,33 km yeni yol açma ve genişletme, 623,55 km stabilize yol, 860,40 km reglaj, 710,80 km hendek temizliği, 18.290,72 ton asfalt yama, 2.077,00 metre yağmur suyu hattı, 10.545,00 metreküp taş duvar ve 196 metre menfez çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.