ORDUSPOR 1967 HEM KUPADA HEMLİGDE ERCİYES'İ GEÇMEK İSTİYOR

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 09.10.2024 - 21:22, Güncelleme: 09.10.2024 - 21:22 3035 kez okundu.
 

ORDUSPOR 1967 HEM KUPADA HEMLİGDE ERCİYES'İ GEÇMEK İSTİYOR

Orduspor 1967, Perşembe akşamı Erciyes 38 FK ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını tamamlayarak Kayseri’ye gitti.
Nesine.com 3. Lig 4. Grupta lider olan Orduspor 1967, hem Ziraat Türkiye Kupası'nda hem de ligde büyük zaferler için sahaya çıkıyor Orduspor 1967, Perşembe günü kupada, Pazar günü de ligde karşılaşacağı Erciyes 38 FK maçı için Kayseri'ye doğru yola çıktı! Ordu’daki hazırlıklarını tamamlayan mor beyazlı ekip, kupada tur atlamak, ligde de 3 puanı almak amacıyla bu kente giderek kampa girdi.   Her iki maç öncesi açıklama yapan Orduspor 1967 yönetimi, “Bu hafta sonu sadece bir maç değil, bir hayalin peşinde koşuyoruz! Altyapımızdaki genç yeteneklerle kupa maçına çıkacak takımımız, geleceğin yıldızlarına güveniyor! Orduspor 1967 A.Ş ailesi olarak her an, her maçta bu gençlerin arkasında duracağız. Perşembe günü kupada tarih yazmaya hazırlanırken, Pazar günü liderliği korumak için Erciyes’le zorlu bir mücadeleye gireceğiz. "Bir hayale inanmak!" işte bu sloganla yola çıktık ve Orduluların desteğini her daim arkamızda hissediyoruz. Yönetim kurulumuzdan teknik ekibimize kadar herkes bu birlik ve beraberlikten büyük bir güç alıyor! Şimdi ise, eskiden olduğu gibi tüm şehri mor beyaz bayraklarla donatmanın zamanı geldi! Şehrimizi coşturmak, takımımıza destek vermek için tüm Orduluları yanımızda görmek istiyoruz. Hadi Orduspor taraftarı, bu hafta tarih yazalım! Mor beyazın gücüyle zafer bizim olacak!” A SPOR’DAN CANLI YAYINLANACAK Öte yandan Erciyes 38 FSK - Orduspor 1967 SK Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur. maçı 10 Ekim Perşembe günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.
Orduspor 1967, Perşembe akşamı Erciyes 38 FK ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını tamamlayarak Kayseri’ye gitti.

Nesine.com 3. Lig 4. Grupta lider olan Orduspor 1967, hem Ziraat Türkiye Kupası'nda hem de ligde büyük zaferler için sahaya çıkıyor Orduspor 1967, Perşembe günü kupada, Pazar günü de ligde karşılaşacağı Erciyes 38 FK maçı için Kayseri'ye doğru yola çıktı!

Ordu’daki hazırlıklarını tamamlayan mor beyazlı ekip, kupada tur atlamak, ligde de 3 puanı almak amacıyla bu kente giderek kampa girdi.  

Her iki maç öncesi açıklama yapan Orduspor 1967 yönetimi, “Bu hafta sonu sadece bir maç değil, bir hayalin peşinde koşuyoruz! Altyapımızdaki genç yeteneklerle kupa maçına çıkacak takımımız, geleceğin yıldızlarına güveniyor! Orduspor 1967 A.Ş ailesi olarak her an, her maçta bu gençlerin arkasında duracağız. Perşembe günü kupada tarih yazmaya hazırlanırken, Pazar günü liderliği korumak için Erciyes’le zorlu bir mücadeleye gireceğiz.

"Bir hayale inanmak!" işte bu sloganla yola çıktık ve Orduluların desteğini her daim arkamızda hissediyoruz. Yönetim kurulumuzdan teknik ekibimize kadar herkes bu birlik ve beraberlikten büyük bir güç alıyor!

Şimdi ise, eskiden olduğu gibi tüm şehri mor beyaz bayraklarla donatmanın zamanı geldi! Şehrimizi coşturmak, takımımıza destek vermek için tüm Orduluları yanımızda görmek istiyoruz. Hadi Orduspor taraftarı, bu hafta tarih yazalım! Mor beyazın gücüyle zafer bizim olacak!”

A SPOR’DAN CANLI YAYINLANACAK

Öte yandan Erciyes 38 FSK - Orduspor 1967 SK Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur. maçı 10 Ekim Perşembe günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.