AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI BAYSAL: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Siyaset (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 09.10.2024 - 23:30, Güncelleme: 09.10.2024 - 23:30 3040 kez okundu.
 

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI BAYSAL: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, parti genel merkezi tarafından görevinden alındığı haberlerini kesin bir dille yalanladı.
Bu akşam saatlerinde sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal’ın AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alındığı şeklinde haberler çıktı. Çıkan haberler üzerine bir açıklama yapan AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi.   Baysal, “Genel merkezimiz tarafından görevden alındığım şeklinde çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Görevimin başındayız. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde partimize hizmete devam ediyoruz. Bizim şuanda tek hedefimiz partimizi Ordu’da daha yukarılara taşımak ve kongreye en iyi şekilde hazırlamak.”
AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, parti genel merkezi tarafından görevinden alındığı haberlerini kesin bir dille yalanladı.

Bu akşam saatlerinde sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal’ın AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alındığı şeklinde haberler çıktı.

Çıkan haberler üzerine bir açıklama yapan AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi.  

Baysal, “Genel merkezimiz tarafından görevden alındığım şeklinde çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Görevimin başındayız. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde partimize hizmete devam ediyoruz. Bizim şuanda tek hedefimiz partimizi Ordu’da daha yukarılara taşımak ve kongreye en iyi şekilde hazırlamak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.