ORDU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 11.10.2024 - 23:42, Güncelleme: 11.10.2024 - 23:42 3817 kez okundu.
 

ORDU'DA OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Bu akşam saatlerinde Ordu’da yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Boloman Mahallesi’nde bu akşam saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan 59 yaşındaki 3 çocuk annesi Nadire Karaca’ya otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Nadire Karaca, kazanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan üç çocuk annesi kadına çarparak ölümüne neden olan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarına devam ederken, korkunç kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Bu akşam saatlerinde Ordu’da yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Boloman Mahallesi’nde bu akşam saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan 59 yaşındaki 3 çocuk annesi Nadire Karaca’ya otomobil çarptı.

Kazada ağır yaralanan Nadire Karaca, kazanın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan üç çocuk annesi kadına çarparak ölümüne neden olan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Polis kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarına devam ederken, korkunç kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.