52 ORDUSPOR'DA KRAL SİFTAH YAPTI GALİBİYET GELDİ

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 14.10.2024 - 01:25, Güncelleme: 14.10.2024 - 01:25 596 kez okundu.
 

52 ORDUSPOR'DA KRAL SİFTAH YAPTI GALİBİYET GELDİ

Sahasında grup lideri Küçükçekmece Sinopspor'u konuk eden 52 Orduspor, rakibini Emre Gemici'nin her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yendi.
Nesine.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ligde şuana kadar istediği sonuçları alamayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin 6. haftasında bu akşam kendi sahasında Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ile karşılaştı. Ligdeki ilk galibiyetini 2. haftada alan mor beyazlı ekip, sahasında haftaya lider olarak giren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’nü yenerek, galibiyetle tanışmak için çıktığı maçta gol kralı transferinin attığı gollerle sahadan galip ayrıldı. Mor beyazlıların kadrosuna kattığı geçtiğimiz sezon ligin gol kralı olan Emre Gemici’nin ligin ilk 5 haftasında sessizliğine grup lideri Küçükçekmece Sinop Spor karşısında son vermesiyle galibiyet geldi. Takım kaptan olarak sahaya çıkan Emre Gemici 6 ve 63.dakikada penaltıdan attığı gollerle 52 Orduspora hayat verdi. Rakibi liderlik koltuğundan indiren 52 Orduspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 8 e çıkararak zirve takibini sürdürdü. 52 Orduspor, gelecek hafta 10 Numara Sportif Efeler 09 Spor Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. BAŞKAN BODUR: HER MAÇ 3 PUAN Öte yandan 52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, Küçükçekmece Sinopspor Kulübü galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, “Aramızda altı puanı vardı ve bugün üç puana düşürdük. Bir terslik olsaydı dokuz puana çıkardı ve sıkıntıya kalırdık. Bundan sonra her maçımız üç puan olacak. İnşallah arzuladığımız sonuçları alıp ligin sonunda şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.” dedi.
Sahasında grup lideri Küçükçekmece Sinopspor'u konuk eden 52 Orduspor, rakibini Emre Gemici'nin her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yendi.

Nesine.com 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ve ligde şuana kadar istediği sonuçları alamayan spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">52 Ordu spor Futbol Kulübü, ligin 6. haftasında bu akşam kendi sahasında Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü ile karşılaştı.

Ligdeki ilk galibiyetini 2. haftada alan mor beyazlı ekip, sahasında haftaya lider olarak giren Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’nü yenerek, galibiyetle tanışmak için çıktığı maçta gol kralı transferinin attığı gollerle sahadan galip ayrıldı.

Mor beyazlıların kadrosuna kattığı geçtiğimiz sezon ligin gol kralı olan Emre Gemici’nin ligin ilk 5 haftasında sessizliğine grup lideri Küçükçekmece Sinop Spor karşısında son vermesiyle galibiyet geldi. Takım kaptan olarak sahaya çıkan Emre Gemici 6 ve 63.dakikada penaltıdan attığı gollerle 52 Orduspora hayat verdi.

Rakibi liderlik koltuğundan indiren spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">52 Ordu spor almış olduğu bu galibiyetle puanını 8 e çıkararak zirve takibini sürdürdü. 52 Orduspor, gelecek hafta 10 Numara Sportif Efeler 09 Spor Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.

BAŞKAN BODUR: HER MAÇ 3 PUAN

Öte yandan spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">52 Ordu spor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, Küçükçekmece Sinop spor Kulübü galibiyeti sonrasında yaptığı açıklamada, “Aramızda altı puanı vardı ve bugün üç puana düşürdük. Bir terslik olsaydı dokuz puana çıkardı ve sıkıntıya kalırdık. Bundan sonra her maçımız üç puan olacak. İnşallah arzuladığımız sonuçları alıp ligin sonunda şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.