ÇAMBAŞI YOLU'NDAKİ ORGANİK PAZAR YERLERİ YENİLENİYOR

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 15.10.2024 - 22:48, Güncelleme: 15.10.2024 - 22:48 3794 kez okundu.
 

ÇAMBAŞI YOLU'NDAKİ ORGANİK PAZAR YERLERİ YENİLENİYOR

Ordu’nun en önemli turizm bölgesi olan Çambaşı Yaylası yolu üzerinde bulunan organik satış yerlerinde yenileme çalışmaları başladı.
Ordu-Kabadüz yolunun ikmal ihalesinin tamamlanmasının ardından Çambaşı Yaylası’nda ulaşım konforu daha rahatlayacak. Çambaşı yolunun tamamlanmasının ardından bölgede değişim devam ediyor. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yol çalışmalarından sonra Gıli Gıli, Turnalık ve Tosunalanı bölgesindeki Organik satış alanı pazar yerlerinde yenileme çalışmalarına başladıklarını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Kaya, “Karayolu Çalışmalarından sonra yenilememiz gereken Gıli Gıli, Turnalık ve Tosunalanı bölgesindeki Organik satış alanı pazar yerleri çalışmalarına başladık. Hemşehrilerimizin alın teri ve gayreti ile organik ürettiği bütün ürünler İlkbahardan sonbahara kadar alışveriş tezgahlarında. Bereketli olsun inşallah.” dedi.
Ordu’nun en önemli turizm bölgesi olan Çambaşı Yaylası yolu üzerinde bulunan organik satış yerlerinde yenileme çalışmaları başladı.

Ordu-Kabadüz yolunun ikmal ihalesinin tamamlanmasının ardından Çambaşı Yaylası’nda ulaşım konforu daha rahatlayacak. Çambaşı yolunun tamamlanmasının ardından bölgede değişim devam ediyor.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yol çalışmalarından sonra Gıli Gıli, Turnalık ve Tosunalanı bölgesindeki Organik satış alanı pazar yerlerinde yenileme çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Kaya, “Karayolu Çalışmalarından sonra yenilememiz gereken Gıli Gıli, Turnalık ve Tosunalanı bölgesindeki Organik satış alanı pazar yerleri çalışmalarına başladık. Hemşehrilerimizin alın teri ve gayreti ile organik ürettiği bütün ürünler İlkbahardan sonbahara kadar alışveriş tezgahlarında. Bereketli olsun inşallah.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.