EKİM AYI BİTMEDEN ORDU'YA İLK KAR YAĞACAK!

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 15.10.2024 - 23:27, Güncelleme: 15.10.2024 - 23:27 4432 kez okundu.
 

EKİM AYI BİTMEDEN ORDU'YA İLK KAR YAĞACAK!

Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıkları 12 derece birden düşerken, Çambaşı Yaylası’nda mevsimin ilk kar yağışının görüleceği tahmin ediliyor..
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının kuzey ve batı kesimlerimizden başlamak üzere Ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor. Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgârlarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte Kuzey, İç ve Doğu Bölgelerinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Sıcaklık düşüşü ve yağışla birlikte Karadeniz’in yüksek kesimleri ve yaylaları ile Doğu Anadolu’nun Kuzey Doğusunun yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışının görüleceği tahmin ediliyor. ÇAMBAŞI YAYLASI’NA İLK KAR YAĞACAK Önümüzdeki hafta başına kadar etkisini sürdürmesi beklenen soğuk hava Ordu genelinde de etkili olacak. Halen ortalama 20 derece seviyelerinde seyreden sıcaklıklar, 10 derecelere kadar düşecekken, Çambaşı Yaylası’nda eksi değerleri de görecek. Çambaşı Yaylası’nda ayrıca 20 Ekim Pazar günü mevsimin ilk kar yağışının görüleceği de tahmin ediliyor.
Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıkları 12 derece birden düşerken, Çambaşı Yaylası’nda mevsimin ilk kar yağışının görüleceği tahmin ediliyor..

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 17 Ekim 2024 Perşembe gününden itibaren hava sıcaklıklarının kuzey ve batı kesimlerimizden başlamak üzere Ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor. Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgârlarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Soğuk havayla birlikte Kuzey, İç ve Doğu Bölgelerinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Sıcaklık düşüşü ve yağışla birlikte Karadeniz’in yüksek kesimleri ve yaylaları ile Doğu Anadolu’nun Kuzey Doğusunun yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışının görüleceği tahmin ediliyor.

ÇAMBAŞI YAYLASI’NA İLK KAR YAĞACAK

Önümüzdeki hafta başına kadar etkisini sürdürmesi beklenen soğuk hava Ordu genelinde de etkili olacak. Halen ortalama 20 derece seviyelerinde seyreden sıcaklıklar, 10 derecelere kadar düşecekken, Çambaşı Yaylası’nda eksi değerleri de görecek. Çambaşı Yaylası’nda ayrıca 20 Ekim Pazar günü mevsimin ilk kar yağışının görüleceği de tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.