ORDU VE GİRESUNLULARA BİR ŞOKTA THY'DEN GELDİ

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 16.10.2024 - 10:56, Güncelleme: 16.10.2024 - 10:56 3102 kez okundu.
 

ORDU VE GİRESUNLULARA BİR ŞOKTA THY'DEN GELDİ

THY’nin Ordu-Giresun Havalimanı’na sefer sayısını 17’ye düşürmesine tepki gösteren CHP ordu Milletvekili Seyit Torun, “Ordu bu zulmü hak edecek ne yaptı?”
15 Eylül’de bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kapanan ve 4 Kasım’da yeniden hizmete girmesi beklenen Ordu - Giresun Havalimanı'na bir darbede Türk Hava Yolları’ndan geldi. Ordu Giresun Havalimanı'nda sefer sayılarının arttırılması istenirken Türk Hava Yolları, Kasım ayından itibaren sefer sayılarını düşürmeye gitti. THY, haftalık 21 uçuş planladığı Ordu Giresun-İstanbul sefer sayısını 17'e düşürdü. TORUN: ORDU BU ZULMÜ HAK EDECEK NE YAPTI? Ordu Giresun Havalimanı'na sefer sayılarını azaltma kararı alan Türk Hava Yolları'nın şok bir kararı Ordu ve Giresunluları mağdur etmesi beklenirken, bu duruma CHP ordu Milletvekili Seyit Torun’da tepki gösterdi. Torun yaptığı paylaşımda, “Ordu - Giresun havalimanını yoğun dönemde kapattılar yetmedi şimdi de THY uçuş sayısını düşürme kararı aldı. Vatandaşlarımıza eziyet etmek için bu kadar uğraşmayın, zaten fındığımız çürük, yolumuz bozuk, gençlerimiz işsiz... Ordu bu zulmü hak edecek ne yaptı?” ifadelerini kullandı. 21’DEN 17’YE DÜŞÜRDÜ THY, Kış dönemi için Ordu – Giresun Havalimanı'ndan İstanbul Yeni Havalimanı'na haftalık 21 sefer planlamıştı. THY, uçuş sayılarında yeniden düzenlemeye gitti. Ordu Giresun'dan İstanbul Yeni Havalimanı'na haftalık 21 olan sefer sayısını 17'e düşürdü. THY, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 3'er, Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri 3'er olmak üzere toplam 17 uçuş gerçekleştirecek.
THY’nin Ordu-Giresun Havalimanı’na sefer sayısını 17’ye düşürmesine tepki gösteren CHP ordu Milletvekili Seyit Torun, “Ordu bu zulmü hak edecek ne yaptı?”

15 Eylül’de bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kapanan ve 4 Kasım’da yeniden hizmete girmesi beklenen Ordu - Giresun Havalimanı'na bir darbede Türk Hava Yolları’ndan geldi.

Ordu Giresun Havalimanı'nda sefer sayılarının arttırılması istenirken Türk Hava Yolları, Kasım ayından itibaren sefer sayılarını düşürmeye gitti. THY, haftalık 21 uçuş planladığı Ordu Giresun-İstanbul sefer sayısını 17'e düşürdü.

TORUN: ORDU BU ZULMÜ HAK EDECEK NE YAPTI?

Ordu Giresun Havalimanı'na sefer sayılarını azaltma kararı alan Türk Hava Yolları'nın şok bir kararı Ordu ve Giresunluları mağdur etmesi beklenirken, bu duruma CHP ordu Milletvekili Seyit Torun’da tepki gösterdi.

Torun yaptığı paylaşımda, “ Ordu - Giresun havalimanını yoğun dönemde kapattılar yetmedi şimdi de THY uçuş sayısını düşürme kararı aldı. Vatandaşlarımıza eziyet etmek için bu kadar uğraşmayın, zaten fındığımız çürük, yolumuz bozuk, gençlerimiz işsiz... Ordu bu zulmü hak edecek ne yaptı?” ifadelerini kullandı.

21’DEN 17’YE DÜŞÜRDÜ

THY, Kış dönemi için Ordu – Giresun Havalimanı'ndan İstanbul Yeni Havalimanı'na haftalık 21 sefer planlamıştı. THY, uçuş sayılarında yeniden düzenlemeye gitti. Ordu Giresun'dan İstanbul Yeni Havalimanı'na haftalık 21 olan sefer sayısını 17'e düşürdü. THY, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 3'er, Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri 3'er olmak üzere toplam 17 uçuş gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.