ORDUSPOR 1967 TEKNİK DİREKTÖRÜ CAMİAYA SESLENDİ

Spor (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 17.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 17.10.2024 - 15:30 2117 kez okundu.
 

ORDUSPOR 1967 TEKNİK DİREKTÖRÜ CAMİAYA SESLENDİ

Grubunda 3. sırada yer alan Orduspor 1967 Teknik Direktörü Ramazan Çelik, “Bize inanın, çünkü biz kendimize inanıyoruz.” dedi.
20 Ekim 2024 Pazar günü, Nesine.com 3. Lig 4. Grup 7. hafta mücadelesinde Tepecikspor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Orduspor 1967, bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetiminde kendi tesislerinde devam ediyor. Hafta sonu deplasmanda Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü ile karşılaşan mor beyazlı ekip, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Aldığı bu mağlubiyetle liderlik koltuğundan olan Orduspor 1967, 6 maçta topladığı 13 puanla ligde 3. sırada yer alıyor. Pazar günü saat 19.00'da oynanması planlanan Tepecikspor maçı, taraftarların yoğun talebi üzerine saat 16.00'ya alınan maçta Orduspor 1967, sahadan 3 puanla ayrılarak, zirve yarışında yoluna devam etmek istiyor. Öte yandan bu maç öncesi TV52’de bu sabah katıldığı programda Fatma Meltem Naz'ın sorularını yanıtlayan Orduspor 1967 Teknik Direktörü Ramazan Çelik camiaya seslenerek, taraftarlardan destek istedi. Camiadan kendilerine inanmalarını bekleyen Teknik Direktör Çelik, “Her galibiyet kutlanır, her mağlubiyet ders alınır. Maçların kazanılması ve kaybedilmesi sporun doğasında var. Önemli olan, bu süreçte takım olarak kenetlenmek ve uzun soluklu bir yarış olan ligde hedefe odaklanmak. Tek bir maç bir sezonu belirlemez. Her maça aynı azimle çıkacağız ve sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Bize inanın, çünkü biz kendimize inanıyoruz.”
Grubunda 3. sırada yer alan Orduspor 1967 Teknik Direktörü Ramazan Çelik, “Bize inanın, çünkü biz kendimize inanıyoruz.” dedi.

20 Ekim 2024 Pazar günü, Nesine.com 3. Lig 4. Grup 7. hafta mücadelesinde Tepecik spor ile kendi sahasında karşılaşacak olan Ordu spor 1967, bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Ramazan Çelik yönetiminde kendi tesislerinde devam ediyor.

Hafta sonu deplasmanda Erciyes 38 Futbol Spor Kulübü ile karşılaşan mor beyazlı ekip, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Aldığı bu mağlubiyetle liderlik koltuğundan olan Ordu spor 1967, 6 maçta topladığı 13 puanla ligde 3. sırada yer alıyor.

Pazar günü saat 19.00'da oynanması planlanan Tepecik spor maçı, taraftarların yoğun talebi üzerine saat 16.00'ya alınan maçta Ordu spor 1967, sahadan 3 puanla ayrılarak, zirve yarışında yoluna devam etmek istiyor.

Öte yandan bu maç öncesi TV52’de bu sabah katıldığı programda Fatma Meltem Naz'ın sorularını yanıtlayan spor 1967 " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ordu spor 1967 Teknik Direktörü Ramazan Çelik camiaya seslenerek, taraftarlardan destek istedi.

Camiadan kendilerine inanmalarını bekleyen Teknik Direktör Çelik, “Her galibiyet kutlanır, her mağlubiyet ders alınır. Maçların kazanılması ve kaybedilmesi sporun doğasında var. Önemli olan, bu süreçte takım olarak kenetlenmek ve uzun soluklu bir yarış olan ligde hedefe odaklanmak. Tek bir maç bir sezonu belirlemez. Her maça aynı azimle çıkacağız ve sonunda şampiyonluk kupasını kaldıracağız. Bize inanın, çünkü biz kendimize inanıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.