İLK BELİRLEMELERE GÖRE 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Karadeniz Gündem 18.10.2024 - 11:11, Güncelleme: 18.10.2024 - 11:11 740 kez okundu.
 

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Aksaray'da Akhisar yolcu otobüsü sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. İlk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi, 34 kişi ise yaralandı.
Balıkesir’in Bandırma ilçesinden Kapadokya’ya geziye giden bir otobüs, Aksaray-Ankara karayolunda meydana gelen korkunç bir kazada şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre kazada en az 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı. Kaza, Kapadokya’ya geziye gittiği belirtilen bir yolcu otobüsü, Aksaray-Ankara karayolu Acıpınar mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerinde yapılan ilk belirlemelere göre en az 7 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi ise yaralandı. Yaralılar, ambülanslarla hastanelere kaldırılıp tedavi altına alındı. 3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aksaray-Ankara karayolunda meydana gelen otobüs kazasıyla ilgili 3 savcının görevlendirildiğini bildirdi. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 6 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasıyla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılarak, 3 savcının görevlendirildiğini belirtti. Tunç, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi.
Aksaray'da Akhisar yolcu otobüsü sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. İlk belirlemelere göre 6 kişi yaşamını yitirdi, 34 kişi ise yaralandı.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinden Kapadokya’ya geziye giden bir otobüs, Aksaray-Ankara karayolunda meydana gelen korkunç bir kazada şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre kazada en az 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

Kaza, Kapadokya’ya geziye gittiği belirtilen bir yolcu otobüsü, Aksaray-Ankara karayolu Acıpınar mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu meydana geldi.

Olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kaza yerinde yapılan ilk belirlemelere göre en az 7 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi ise yaralandı. Yaralılar, ambülanslarla hastanelere kaldırılıp tedavi altına alındı.

3 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aksaray-Ankara karayolunda meydana gelen otobüs kazasıyla ilgili 3 savcının görevlendirildiğini bildirdi.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 6 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasıyla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatılarak, 3 savcının görevlendirildiğini belirtti. Tunç, kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.