ÇAYBAŞI'NA 10 MİLYON TL HİBE DESTEĞİ ALDI!

Ordu Gündemi (Orducu) - Ordu Haber Ajansı | 21.10.2024 - 23:07, Güncelleme: 21.10.2024 - 23:07 732 kez okundu.
 

ÇAYBAŞI'NA 10 MİLYON TL HİBE DESTEĞİ ALDI!

Ünye Yeni Sanayi Sitesinin yapılması ile ilgili süreci başlattıklarını söyleyen Mahmut Özer, Çaybaşı Belediyemize 10 milyon hibe desteği aldık.”
Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettik. Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milletvekili Özer, “Ünye ilçemizin kronik sorunu olan Yeni Sanayi Sitesinin yapılması ile ilgili süreci başlattık. Çaybaşı Belediyemize 10 milyon hibe desteği aldık. Ordu’nun sorunları ile sürekli ilgilenen ve her türlü desteği veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Ünye Yeni Sanayi Sitesinin yapılması ile ilgili süreci başlattıklarını söyleyen Mahmut Özer, Çaybaşı Belediyemize 10 milyon hibe desteği aldık.”

Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettik.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milletvekili Özer, “ Ünye ilçemizin kronik sorunu olan Yeni Sanayi Sitesinin yapılması ile ilgili süreci başlattık. Çaybaşı Belediyemize 10 milyon hibe desteği aldık.

Ordu’nun sorunları ile sürekli ilgilenen ve her türlü desteği veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Ordulu hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve orducu.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.